AcasăNewsBACALAUREAT 2016. SUBIECTELE si BAREMELE de corectare la romana scris, anuntate oficial

BACALAUREAT 2016. SUBIECTELE si BAREMELE de corectare la romana scris, anuntate oficial

Zi de foc, la Bacalaureat 2016. La cateva ore de la incheierea probei scrise la limba si literatura romana, au fost facute publice atat subiectele, cat si baremele de corectare.

Varianta de subiecte pe care au avut-o de rezolvat candidatii inscrisi la BAC 2016, sesiunea de vara, precum si notarea punctelor si a subpunctelor pe care absolventii claselor a XII-a le-au regasit trecute pe foaia cu subiecte la limba si literatura romana au fost publicate oficial pe site-ul MinisteruluI Educatiei, edu.ro, la sectiunea special destinata BACALAUREATULUI 2016. SUBIECTELE POT FI VAZUTE AICI.

In functie de profilul absolvit, respectiv cel uman sau real, fostii liceeni au avut la dispozitie 3 ore pentru a rezolva – cat mai bine posibil, in speranta ca si nota obtinuta va fi pe masura – subiectele primite luni dimineata, inaintea inceperii examenului propriu-zis, la romana.

Bacalaureatul 2016, sectiunea de vara, continua marti, in cazul absolventilor apartinand minoritatilor nationale, cu proba scrisa la limba si literatura materna. Miercuri, toti fostii liceeni intra in salile de examen pentru a sustine proba obligatorie a profilului (proba E)c) – fie la istorie, fie la matematica. Ce ade pe urma proba din cadrul BAC-ului 2016 scris va fi cea la alegere a profilului si specializarii si va avea loc pe 8 iulie. La momentul respectiv, candidatii vor avea de rezolvat subiecte din domenii precum biologie, chimie, fizica, economie sau geografie, informatica, sociologie ori psihologie.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger