AcasăNewsBACALAUREAT 2016. S-au anuntat baremele de corectare pentru proba la alegere

BACALAUREAT 2016. S-au anuntat baremele de corectare pentru proba la alegere

Bacalaureatul 2016-sesiunea iunie-iulie s-a incheiat. Iar la cateva ore de cand elevii au dat piept cu ultima proba a BAC-ului, cea la alegerea a profilului si specializarii, s-au anuntat oficial atat subiectele, cat si baremele de corectare.

Este vorba despre subiectele la Biologie, Chimie si Fizica, la Economie, Filosofie si Geografie, precum si despre subiectele la Informatica, Logica si argumentare, la Sociologie si Psihologie. Acestea, dar si baremele de corectare ale subiectelor au fost facute publice oficial, in jurul orei 15, pe site-ul Ministerului Educatiei, edu.ro, la sectiunea destinata Bacalaureatului 2016. Ele pot fi gasite AICI.

Asotefl, absolventii de liceu isi pot estima nota la aceasta ultima proba a BAC-ului 2016, pentru ca peste doar cateva zile sa afle ce medie vor avea la „examenul maturitatii”. Primele rezultate la Bacalaureat 2016 vor fi anuntate pe 12 iulie, pana la ora 16, in cursul aceleiasi zile se vor putea depune contestatiile, pentru ca pe 16 iulie sa fie facute publice rezultatele finale ale BAC-ului 2016, sesiunea de vara.

author avatar
Cristina Stefan
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger