AcasăNewsBACALAUREAT 2016: Candidatii rezolva subiectele la proba scrisa la matematica sau istorie

BACALAUREAT 2016: Candidatii rezolva subiectele la proba scrisa la matematica sau istorie

BAC-ul 2016, sesiunea de vara, e in plina desfasurare. Dupa ce au dat proba scrisa la limba romana si, dupa caz, la cea materna, absolventii de liceu au miercuri de rezolvat subiectele din cadrul probei obligatorii a profilului.

Si anume matematica, in cazul absolventilor de real, sau istoria, in cazul elevilor care au studiat la o clasa cu profil uman. Vorbim despre penultima proba scrisa din cadrul actualei sesiuni a Bacalaureatului 2016, considerata de unii printre cele mai dificile din cadrul „examenului maturitatii”. Examenul a inceput la ora 9 si dureaza trei ore.

Ultimul test scris de la BAC 2016 il constituie proba la alegere a profilului si specializarii, pe care elevii inscrisi la sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului din acest an o vor sustine vineri si care va presupune, printre altele, rezolvarea unor subiecte de biologie, chimie, psihologie, sociologie sau filosofie.

Dupa ce scapa de emotiile probelor scrise, elevii vor trece printr-o noua runda de stres, prilejuita de afisarea rezultatelor Bacalaureatului. Primele note vor fi anuntate pe 12 iulie, in timp ce rezultatele finale, de dupa contestatii, vor fi comunicate pe 16 iulie.

sursa foto: specialarad.ro

author avatar
Cristina Stefan
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger