AcasăNewsBACALAUREAT 2014. Mesajul ministrului Educatiei dupa afisarea rezultatelor

BACALAUREAT 2014. Mesajul ministrului Educatiei dupa afisarea rezultatelor

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Ministrul Educatiei le-a transmis un mesaj absolventilor care zilele astea au sustinut examenul de bacalaureat, in care i-a felicitat pe cei care au promovat si i-a incurajat pe cei care au picat, asta dupa ce pe edu.ro s-a anuntat ca promovabilitatea inaintea contestatiilor este de 59.06%, dupa centralizarea a 99,12% din date.

Procentul este mai mare cu 3%, comparativ cu situatia partiala centralizata in iulie 2013 (pentru aproximativ 99% din date), cand acesta era de 55,52%. In randul celor promovati, cele mai multe medii au fost inregistrate pe segmentul 8 – 8.99: 25.066.

„Felicitari tuturor absolventilor de liceu, care au sustinut, zilele acestea, examenul de Bacalaureat! Le urez succes pe mai departe celor care au promovat si, totodata, ii incurajez pe cei care nu s-au pregatit suficient sa-si pastreze increderea in fortele proprii si sa invete mai mult pentru urmatoarele sesiuni de examen. De asemenea, multumesc cadrelor didactice care s-au implicat in buna organizare si derulare a probelor de anul acesta!

Rezultatele acestui examen reflecta munca depusa atat de elevi, cat si de profesori de-a lungul celor patru ani de liceu. Exista, desigur, o departajare in functie de performante, dar este foarte important ca elevii care nu au promovat Bacalaureatul in sesiunea de vara vor fi sprijiniti pentru a obtine performanta in viitor. Ei nu sunt si nu trebuie sa se simta abandonati”, a spus Remus Pricopie, potrivit unui comunicat de presa remis de Ministerul Educatiei.

author avatar
Alina Costache
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger