AcasăNewsBACALAUREAT 2013: Gest dramatic al unei eleve din Focsani, dupa ce a...

BACALAUREAT 2013: Gest dramatic al unei eleve din Focsani, dupa ce a picat examenul!

Dezamagita de esecul la sesiunea din vara a Bacalaureatului, o tanara absolventa a unui liceu vrancean a incercat sa-si puna capat zilelor. Din fericire, medicii au reusit sa o salveze.

Tanara, fosta eleva a Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea” din Focsani, a lasat supararea sa o doboare si, dupa ce a aflat, luni, ziua in care s-au afisat rezultatele la BAC 2013, ca a picat examenul, a inghitit un pumn de pastile. COnform monitorulvn.ro, media obtinuta, 5, 51, a facut-o pe tanara Maria, care nu e la primul esec la Bacalaureat, sa incerce sa se sinucida.

Fata a fost dusa la spital, luni dupa-amiaza, unde medicii i-au acordat primul-ajutor. Odata stabilizata, urmeaza ca fosta eleva de liceu sa fie consultata de psihiatrii de la Spitalul Judetean.

REZULTATELE la BAC 2013 au fost afisate, in unitatile de examinare din toata tara, luni, 8 iulie, pana la orele 12. Elevii nemultumiti de notele obtinute au putut depune contestatii, in aceeasi zi, in intervalul orar 12.00-16.00. Potrivit site-ului Ministerului Educatiei – edu.ro, contestatiile urmeaza sa fie solutionate in intervalul 9-11 iulie, pentru ca pe 12 iulie, adica vineri, sa fie afisate REZULTATELE FINALE la BACALAUREAT 2013.

Sursa foto: news.point.md

570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger