AcasăNewsBACALAUREAT 2013: Elevii sustin ultima proba a examenului, cea la alegere a...

BACALAUREAT 2013: Elevii sustin ultima proba a examenului, cea la alegere a profilului

BAC 2013: absolventii claselor a XII-a sustin, vineri, 5 iulie, ultima proba scrisa a examenului, cea la alegere a profilului si specializarii. Candidatii au avut de ales intre logica, biologie, geografie, chimie, fizica, informatica, dar si economie, psihologie, filosofie sau sociologie.

Dupa ce miercuri, 3 iulie, au intrat in salile de examen pentru a rezolva subiectele de la proba obligatorie a profilului, de aceasta data, in cadrul celei de pe urma probe a examenului de BACALAUREAT 2013, sesiunea iunie-iulie, candidatii au de trecut proba optionala a profilului sau specializarii absolvite.

Proba incepe la ora 9. Absolventii de liceu au la dispozitie trei ore pentru a rezolva subiectele continute de varianta extrasa, in speranta ca vor obtine note cat mai mari la BAC 2013. Conform datelor publicate de Ministerul Educatiei, la examenul de vineri se asteapta sa participe 165.373 de candidati, care sa sustina proba la alegere la logica, biologie, geografie, chimie, fizica, informatica, dar si economie, psihologie, filosofie sau sociologie.

Dupa ce scapa de emotiile probelor, candidatii inscrisi la BACALUREAT 2013 vor afla rezultatele examenului pe 8 iulie, pana la ora 12. Daca sunt nemultumiti de rezultate, elevii pot depune contestatii, in aceeasi zi, pana la ora 16. acestea vor fi solutionate, iar rezultatele finale la BAC 2013 vor fi afisate pe 12 iulie.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger