AcasăNewsBACALAUREAT 2013 De la examen, la spital. Ce a patit o eleva...

BACALAUREAT 2013 De la examen, la spital. Ce a patit o eleva din Suceava!

O tanara care a intrat, miercuri, in sala de examen, pentru a da, ca si restul coelgilor sai, proba obligatorie a examenului BAC 2013, a ajuns la spital. I s-a facut rau si a avut nevoie de ingrijiri.

Emotiile au doborat-o pe tanara candidata la examenul de Bacalaureat. Absolventa de liceu a intrat in sala de examen, a scris cat a putut, iar apoi simtindu-se din ce in ce mai slabita, a cerut ajutor. A reusit sa predea foaia de examen, pe care scrisese rezolvarea la subiectele de la proba de matematica a Bacalaureatului, inainte de  a fi transportata cu o ambulanta la spital, la Suceava. Medicii i-au acordat rapid ingrijiri. Din spusele specialistilor citati de monitorulbt.ro, tanara a suferit o criza de spasmofilie, pe fondul oboselii si a stresului acumulat in ultimele zile, de dinaintea si dupa inceperea BACALAUREATULUI 2013.

Din fericire, eleva si-a revenit rapid, dupa ce a primit tratament de la medici si nu a fost nevoie sa fie internata. Astfel, fata poate sustine urmatoarea proba scrisa a BAC-ului 2013, sesiunea din vara, cea la alegere a profilului absolvit. Examenul are loc vineri, 5 iulie.

337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger