AcasăNewsBACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna: Probele orale au luat sfarsit

BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna: Probele orale au luat sfarsit

BACALAUREATUL 2012, sesiunea de toamna, a continuat, vineri, cu ultima proba orala in cadrul careia elevii au primit calificative care nu le vor afecta mediile.

BACALAUREAT-psihologieProbele orale ale BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna, au luat sfarsit, vineri, odata cu finalizarea evaluarii competentelor lingvistice de comunicare intr-o limba moderna.

Aceasta a fost si ultima proba din cadrul BACALAUREAT 20120 sesiunea de toamna in care profesorii nu au acordat note, ci calificative care nu vor afecta media finala a absolventilor de liceu.

Faptul ca nu au primit note i-a facut pe elevi care au sustinut BACALAUREAT 2012 in sesiunea de toamna sa nu se pregateasca pentru probele orale la limba romana, limba materna si limba straina, absolventii de liceu multumindu-se doar sa se prezeinte la examen.

“Sunt si inconstienti. Adica nici nu-i mai intereseaza acest examen”, s-a revoltat un profesor examinator in carul probei orale la limba si literatura romana, citat de realitatea.net.

Incepand de luni insa emotiile cresc pentru cei aproximativ 100.000 de elevi care s-au inscris la BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna, atunci fiind programata prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana.

Ulterior, pe 28 august, elevii vor sustine, in cadrul BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna, proba scrisa la limba si literatura materna, urmand ca proba obligatorie a profilului sa fie programata pe 29 august.

Ultima proba scrisa din cadrul sesiunii de toamna a BACALAUREATULUI 2012 va avea loc vineri, 31 august, cand elevii vor sustine proba la alegere a profilului.

Primele rezultate vor fi afisate in data de 2 septembrie, pana la ora 16.00, urmand ca potentialele contestatii sa fie depuse in aceeasi zi in intervalul orar 16.00 – 20.00. Notele finale de la BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna, vor fi afisate in data de 5 septembrie.

author avatar
Ionut Zgimbau
604 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger