AcasăNewsBACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna: Luni incep probele scrise

BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna: Luni incep probele scrise

(foto: verticalnews.ro)

BACALAUREAT 2012: elevii inscrisi la sesiunea de toamna, a doua a BAC-ului din acest an, sustin, incepand de luni, probele scrise. La sesiunea din vara, rata de promovare a examenului de Bacalaureat a fost de 44, 41%.

 

(foto: verticalnews.ro)

BACALAUREATUL 2012 continua pentru absolventii claselor a XII-a care fie nu au dat, fie nu au reusit sa treaca probele BACALAUREATULUI, in vara lui 2012. Dupa ce zilele trecute au trecut de probele orale, candidatii vor intra din nou in salile de clasa, incepand de luni. De data aceasta pentru a-si demonstra cunostintele la examenele scrise.

Luni, 27 august, are loc prima proba scrisa, la limba si literatura romana. O zi mai tarziu, marti, 28 august, candidatii minoritatilor nationale dau proba de limba si literatura materna. Miercuri elevii inscrisi la BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna, sustin proba obligatorie a profilului absolvit in liceu. Probele scrise se termina vineri, 31 august, cu examenul la alegere al profilului si specializarii, potrivit calendarului anuntat de Ministerul Educatiei.

Odata incheiate examenele din sesiunea de toamna a BACALAUREATULUI 2012, elevii, dar si parintii lor, trec din nou prin tensiunea, in asteptarea rezultatelor. Primele vor fi anuntate pe 2 septembrie, pana la ora 16. Candidatii care sunt nemultumiti de notele obtinute la BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna, pot face contestatii, in aceeasi duminica, intre orele 16-20. Dupa ce aceste contestatii sunt solutionate, rezultatele finale la BACALAUREAT 2012, a doua sesiune, cea de toamna, vor fi anuntate miercuri, 5 septembrie.

522 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger