AcasăNewsBACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna. Engleza, necunoscuta elevilor VIDEO

BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna. Engleza, necunoscuta elevilor VIDEO

bacalaureat-2012-proba-orala-scrisa-calendar-rezultate-contestatii-elimina-interdictie-copiaza-copiind-prins-doua-sesiuniBACALAUREAT 2012

BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna a continuat cu proba orala la o limba moderna, elevii chinuindu-se sa le arate profesorilor ca stiu o  limba straina.

bacalaureat-2012-proba-orala-scrisa-calendar-rezultate-contestatii-elimina-interdictie-copiaza-copiind-prins-doua-sesiuni
BACALAUREAT 2012

Sesiunea de toamna a BACALAUREATULUI 2012 continua cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare intr-o limba moderna, proba dovedindu-se a fi destul de grea pentru absolventii de liceu.

Impulsionati de faptul ca la aceasta proba a BACALAUREAT 2012 nu se pun note, elevii nu s-au pregatit suficient pentru a le dovedi profesorilor ca stiu o limba straina.

„I am a sincere person….i look like aaa…i look like…aaaa…i look like aaa i want to…tooo…big aaaa… Voiam sa spun altceva, dar m-am razgandit… i look like i want to perceive in my life and to take good things from there”, a spus o eleva, conform rtv.net.

Desi s-a balbait in fata profesorilor, aceasta nu a fost eliminata din examen, motivul fiind ca rezultatul obtinut in cadrul probelor orale de la BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna, nu va fi exprimat prin note ori calificative de admis/respins, ci prin stabilirea nivelului de competenta, raportat la standardele europene stabilite in domeniu.

Probele scrise, cele care vor fi punctate, vor debuta luni cu proba scrisa la limba si literatura romana. Apoi, pe 28 august, in cadrul BACALAUREAT 2012 va urma proba scrisa la limba si literatura materna, urmand ca proba obligatorie a profilului sa fie programata pe 29 august.

Primele rezultate vor fi afisate in data de 2 septembrie, pana la ora 16.00, urmand ca potentialele contestatii din cadrul BACALAUREAT 2012 sa fie depuse in aceeasi zi in intervalul orar 16.00 – 20.00. Notele finale vor fi afisate in data de 5 septembrie.

In cadrul sesiunii de toamna a BACALAUREAT 2012 au fost inscrisi 99.111 de absolventi de liceu, acestia fiind repartizati in 304 centre de examen.

 

 

author avatar
Ionut Zgimbau
430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger