AcasăNewsBACALAUREAT 2012 sesiunea de toamna: Candidatii au sustinut, luni, prima proba ...

BACALAUREAT 2012 sesiunea de toamna: Candidatii au sustinut, luni, prima proba

Prima proba a examenului BACALAUREAT 2012, cea la limba si literatura romana, oral, a avut loc luni dimineata, fiind primul examen pe care candidatii inscrisi la sesiunea de toamna a BAC-ului l-au avut de sustinut.

Noi emotii pentru absolventii de liceu care nu s-au rezentat la examen, sau nu au reusit sa promoveze BAC-ul, in vara. Luni, 20 august, a inceput a doua sesiune a BACALAUREATULUI 2012, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, examen ce va continua si marti, 21 august, si la care s-au inscris peste 12.000 de absolventi ai claselor a XII-a. Conform calendarului anuntat de Ministerul Educatiei, miercuri, 22 august, candidatii apartinand minoritatilor nationale vor sustine proba orala la limba materna din cadrul BACALAUREATULUI 2012, sesiunea de toamna.

A doua sesiune a BAC-ului 2012 continua cu proba de evaluare a competentelor lingvistice la limba moderna este programata in intervalul 21-22 august. Evaluarea competentelor digitale va avea loc in zilele de 23 si 24 august.

Saptamana viitoare, candidatii inscrisi la BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna, vor intra in salile de examen pentru a sustine prima proba scrisa, la limba si literatura romana, pe 27 august. Marti, 28 august, urmeaza proba de limba si literatura materna, pe care o vor sustine candidatii apartinand minoritatilor nationale

Urmeaza, conform calendarului BACALAUREATULUI 2012, a doua sesiune, proba obligatorie a profilului, care va fi sustinuta de candidati miercuri, 29 august. Ultima proba scrisa – proba la alegere a profilului si specializarii – va avea loc, vineri, 31 august. Primele rezultate ale BACALAUREATULUI 2012, sesiunea de toamna, vor fi afisate pe 2 septembrie, urmand ca acei candidati care nu sunt multumiti de note sa poata depune contestatii. Rezultatele finale se vor afisa in centrele de examinare pe 5 septembrie.

765 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger