AcasăNewsBACALAUREAT 2012 - Luni incep examenele scrise. Toate cele 777 de centre,...

BACALAUREAT 2012 – Luni incep examenele scrise. Toate cele 777 de centre, supravegheate video

(foto: ziare.com)

BACALAUREAT 2012 – Toate cele 777 de centre in care se va desfasura exemenul de Bacalaureat din 2012 – in cadrul caruia luni, 2 iulie, va fi sustinuta prima proba scrisa, la limba si literatura romana – vor avea camere video functionale, a precizat secretarul de stat pentru invatamant preuniversitar, Stelian Fedorca.

(foto: ziare.com)

„In total, avem 777 de centre, din care 615 de centre de examen si 162 de centre de evaluare. Conform infomarii primite de la inspectoratele scolare, toate centrele au camere video functionale, asa cum prevede metodologia”, a declarat, sambata, Fedorca, legat de stadiul organizarii si desfasurarii examenului de BACALAUREAT 2012.

De asemenea, secretarul de stat a precizat ca, in cursul zilei de sambata, dar si duminica, 1 iulie, comisiile judetene de organizare si desfasurare a examenului de BACALAUREAT, cat si cea a municipiului Bucuresti, vor face instructajul legat de prevederile metodologice, iar presedintii de comisii vor prelua de la directorii scolilor, in baza unui proces-verbal, centrele de examen cu toata infrastructura aferenta.

Luni, 2 iulie, incep probele scrise din cadrul BACALAUREATULUI 2012, cu examenul la limba si literatura romana. Marti, 3 iulie, va avea loc examenul la limba si literatura materna, urmand ca pe 4 iulie absolventii de liceu sa sustina proba scrisa obligatorie a profilului. Pe 6 iulie candidatii inscrisi la examenul BACALAUREAT 2012 vor sustine proba la alegere a profilului si specializarii. Odata examenele incheiate, pe 8 iulie vor fi afisate rezultatele la BACALAUREAT 2012. Elevii nemultumiti de notele primite pot depune contestatii, pe 9 iulie, intre orele 8.00-12.00, urmand ca acestea sa fie solutionate in perioada 10-12 iulie. Pe 13 iulie vor fi afisate rezultatele finale la examenul BACALAUREAT 2012, conform calendarului anuntat de Ministerul Educatiei.

513 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger