AcasăNewsBACALAUREAT 2012: Elevi sustin proba obligatorie a profilului: matematica sau istorie

BACALAUREAT 2012: Elevi sustin proba obligatorie a profilului: matematica sau istorie

Aproape 180.000 de absolventi de liceu sustin astazi proba obligatorie a profilului, avand de ales intre matematrica si istorie. Examenul a inceput la ora 9.00, in toate unitatile de invatamant existand camere video, menite sa ii impiedice pe absolventii claselor a XII-a sa copieze.

(foto: monitorulcj.ro)

 

Ca in fiecare an vom fi primii care va vom informa privind notele obtinute la Bacalaureat 2012.Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da LIKE si vei primi toate informatiile despre BACALAUREAT 2012 in timp util!

Absolventii de liceu s-au prezentat, miercuri, la a treia proba scrisa din cadrul Bacalaureatului 2012 pentru a sustine proba obligatorie a profilului, avand de ales intre matematica si istorie.

Pentru acest examen, Centrul National pentru Evaluare si Examinare (CNEE) a avut pregatite 10 subiecte, care erau in conformitate cu programa scolara si cu modelul evaluarilor internationale. Conform legislatiei BAC 2012, structura testului pentru proba scrisa este formata din 3 subiecte, fiecare avand 30 de puncte.

Joi, 5 iulie, examenul BACALAUREAT 2012 (BAC 2012) continua cu proba scrisa la alegere a profilului/specializarii. Ulterior, pe 8 iulie, vor fi afisate rezultatele, elevii avand la dispozitie ziua de 9 iuni,e intre orele 8.00 – 12.00, pentru a depune contestatiile. Rezultatele finale vor fi afisate pe 13 iulie, dupa ce, pe 10 – 12 iulie, acestea au fost recorectate.

Pentru a afla baremele de corectate la probele scrise matematica si istorie din cadrul Bacalaureatului 2012, conform edu.ro, stai alaturi de national.ro, modul in care au fost notate subiectele urmand a fi publicate in jurul orei 15.00.

author avatar
Ionut Zgimbau
613 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger