AcasăNewsBACALAUREAT 2012: Ce patesti daca esti prins incercand sa copiezi la BAC!...

BACALAUREAT 2012: Ce patesti daca esti prins incercand sa copiezi la BAC!

La BACALAUREAT 2012, reprezentantii Ministerului Educatiei au dat de inteles ca orice tentativa a elevilor de a copia va fi surprinsa de camerele video instalate in salile de exemen sau de supraveghetorii aflati in sali. Candidatii prinsi in timp ce incearca sa copieze la BAC vor fi eliminati din examen si vor pierde dreptul de a sustine bacalaureatul in urmatoarele doua sesiuni, conform edu.ro.

Ca in fiecare an vom fi primii care va vom informa privind notele obtinute la Bacalaureat 2012.Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da LIKE si vei primi toate informatiile despre BACALAUREAT 2012 in timp util!

BACALAUREAT 2012- ce patesc elevii prinsi icercand sa copieze la BAC (foto: dorohoinews.ro)

Asadar, orice tentativa a elevilor inscrisi la examenul BACALAUREAT 2012 de a folosi fituici, manuale, sau telefoane mobile este descurajata. Sambata, Secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Stelian Fedorca, declara ca in toate centrele de examen in care se desfasoara BACALAUREATUL 2012 (BAC 2012) au camere de supraveghere functionale.

De altfel, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei, dupa prima proba a BACALAUREATULUI 2012 (BAC 2012), cea de la limba dsi literatura romana, nu mai putin de 120 de elevi au fost eliminati din sali, in Bucuresti si in mai multe judete din tara, dupa ce au fost prinsi incercand sa fraudeze examenul, fie prin utilizarea telefoanelor mobile, fie a unor materiale ajutatoare nepermise, conform sursei citate.

Potrivit metodologiei de organizare si desfasurare a examenului de BAC, elevii prinsi incercand sa copieze sau avand la ei diferite obiecte si materiale nepermise, pierd dreptul de a sustine BACALAUREATUL in urmatoarele douasesiuni, informeaza Ministerul Educatiei.

604 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger