AcasăNewsBacalaureat 2012: Au fost afisate toate notele de la examen

Bacalaureat 2012: Au fost afisate toate notele de la examen

Intra pe Rezultate Bac 2012 , alege judetul, introdu numele tau si vezi rezultatle!

Elevii ce au sustinut Bacalaureatul in 2012 isi pot consulta notele pe care le-au primit la cele trei probe scrise, note care vor conta in alcatuirea mediei de admitere la facultate, pe edu.ro.

Ca in fiecare an vom fi primii care va vom informa privind notele obtinute la Bacalaureat 2012. Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da LIKE si vei primi toate informatiile despre BACALAUREAT 2012 in timp util!

Momentul mult asteptat de majoritatea elevilor a sosit dupa mai multe ore de asteptare. Desi toti se asteptau ca rezultatele sa fie afisate inca de la primele ore ale diminetii, acestea s-au lasat asteptate mai multe ore. Mai mult, site-ul oficial al Ministerului Educatiei, edu.ro, a fost offline mai mult timp, din cauza problemelor cu serverele, cauzate de fluxul mare de vizitatori.

In cele din urma, la ora 17.00, acestea au devenit vizibile pe site-ul Ministerului special conceput pentru Bacalaureat. Asadar, daca vrei sa iti afli nota, intra pe bacalaureat.edu.ro.

In cazul in care vor exista elevi nemultumiti, elevii din vor putea depune contestatii luni, 8 iulie, intre orele 8.00 – 12.00. Solutionarea contestatiilor este prevazuta in perioada 10 – 12 iulie, penttru ca afisarea rezultatelor finale sa aiba loc pe data de 13 iulie.

author avatar
Ionut Zgimbau
2.396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger