AcasăNewsBACALAUREAT 2012: Afla SUBIECTELE LA ROMANA, proba scrisa de luni, 2 iulie!...

BACALAUREAT 2012: Afla SUBIECTELE LA ROMANA, proba scrisa de luni, 2 iulie!

(foto: cocei.ro)

BACALAUREAT 2012, proba scrisa la limba si literatura romana: SUBIECTE. La examenul de luni, 2 iulie, a fost extrasa varianta 4 de subiect, din 10 variante posibile. Unul dintre subiectele pe care absolventii de clasa a XII-a il au de rezolvat este analiza unui fragment din „Craii de curte veche” a lui Mateiu Caragiale.

Ca in fiecare an vom fi primii care va vom informa privind notele obtinute la Bacalaureat 2012.Intra pe contul de Facebook al Ziarului National , da LIKE si vei primi toate informatiile despre BACALAUREAT 2012 in timp util!

(foto: cocei.ro)

La proba scrisa de limba si literatura romana a examenului de BACALAUREAT 2012, de luni, 2 iulie, a fost extrasa varianta 4 de subiect. Elevii au de analizat, la primul subiect, un fragment din „Craii de curte veche” a lui Mateiu Caragiale. Al doilea subiect de pe foile de examen la proba de romana scris a BACALAUREATULUI 2012 este legat de un fragment din opera lui Lucian Blaga, potrivit bzi.ro.

De asemenea, elevii care sustin, luni, proba scrisa de limba si literatura romana a examenului de BACALAUREAT 2012 au de scris un un eseu pornind de la creatia lirica a lui Mihai Eminescu si avand in prim plan „lumea”.

BACALAUREAT 2012, 2 iulie: Prima proba scrisa, la limba si literatura romana, a inceput luni

Pentru proba scrisa la romana de la BACALAUREAT 2012 au fost pregatite zece variante de subiecte. Pentru proba din aceasta dimineata a fost extrasa varianta 4. Peste 170.000 de elevi sustin luni proba scrisa la limba romana din cadrul BACALAUREATULUI 2012.

5.917 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger