AcasăNewsBACALAUREAT 2011: Eliminati pentru ca au copiat cu fituici

BACALAUREAT 2011: Eliminati pentru ca au copiat cu fituici

Doi candidati din Arad au fost eliminati de la prima proba scrisa a bacalaureatului, cea la Limba si literatura romana, care s-a desfasurat luni, dupa ce au copiat in timpul examenului si au fost prinsi de supraveghetori. Candidatii eliminati din examenul de bacalaureat sunt o absolventa de liceu din Gurahont si un absolvent din Pecica, care au participat la prima proba scrisa in aceste doua localitati.

„Cei doi candidati au fost prinsi de catre supraveghetori cand copiau de pe fituici”, a declarat seful Inspectoratului Scolar Judetean Arad, Mirela Aldescu, citat de Mediafax. Potrivit lui Aldescu, camerele de supraveghere video instalate in toate centrele de examinare au functionat, iar alti candidati nu au fost prinsi copiind.

In judetul Arad, examenul este organizat in 12 centre de examen (la care se adauga cinci subcomisii), iar evaluarea lucrarilor celor 4.641 de candidati inscrisi se va face in patru centre zonale de evaluare.

In Hunedoara un candidat a fost prins copiind cu telefonul mobil si a fost de asemenea eliminat din examen.

Esti licean? Dai BAC-ul? Intra si spuneti parerea  pe FACEBOOK – BACALAUREAT 2011!

Potrivit metodologiei de desfasurare a examenului de bacalaureat pentru anul 2011, un candidat eliminat din examen pentru ca a fost prins copiind nu va mai putea participa la sesiunea din toamna si nici la cea din vara lui 2012. El va avea dreptul sa se inscrie abia la sesiunea de bacalaureat din toamna lui 2012.

In zilele urmatoare, respectiv 29 iunie si 1 iulie, se vor desfasura proba obligatorie a profilului si proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii. Prima afisare a rezultatelor va avea loc duminica, 3 iulie, pana la ora 16.00. In aceeasi zi, intre orele 16.00 si 20.00, vor putea fi depuse contestatiile. Solutionarea acestora este prevazuta in perioada 5 – 7 iulie, iar afisarea rezultatelor finale are ca termen limita data de 8 iulie.

Cititi si:

BAC 2011. Limba si Literatura MATERNA – PROBA SCRISA! Metodologia si modele de subiecte!

TOTUL despre BACALAUREAT 2011. SUBIECTELE si MODELE de REZOLVARE la Limba si Literatura ROMANA

BACALAUREAT 2011: Copia dupa telefon si a fost eliminat

BACALAUREAT 2011- Mircea Eliade, Nichita Stanescu, Caragiale

BAC 2011 A inceput proba scrisa pentru Bacalaureat: Limba si literatura romana

Bacalaureat 2011: Ce nu trebuie sa gresesti la Bac 2011!!! Rezumat de pe EDU.RO

BACALAUREAT 2011. PROBA SCRISA la Limba si Literatura Romana! Metodologia si modele de subiecte! EDU.RO

BACALAUREAT 2011. Incep PROBELE SCRISE! Vezi PROGRAMUL

EDU.RO: Bacalaureat 2011 – probele scrise vor fi monitorizate video!!!

Bacalaureat 2011: masuri severe antifrauda

BACALAUREAT 2011. Vezi calendarul si cand se afiseaza rezultatele

Bacalaureat 2011 la Limba romana: basm, meteoriti, tablou din natura

Un Bacalaureat epic

2.295 afisari

2 COMENTARII

  1. ca m-au enervat astia cu camerele lor…sa va ia naiba cu metodele astea comuniste si absurde….parca ati vrea intentionat sa picam bacul….. cu tot cu camerele voastre si in ciuda tuturor amenintarilor voastre jegosilor ce sunteti tot am copiat….voi corupti ce sunteti ne amenintati pe noi sa nu fraudam examenul?…pai nu va e rusine jegosilor putrezi de coruptie si prostie ce sunteti…ii prostiti de atata vreme pe profesori cu salariul si pe urma ii amenintati cu pierderea locului de munca daca permit elevilor sa copieze…..nesimtirea si tupeul nu are limite…sper sa muriti in chinuri si sa va rasuciti in mormant stiind ca tot am luat bacul……javrelor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger