AcasăNewsBACALAUREAT 2011. BIOLOGIE - MODELE de SUBIECTE si Metodologia pentru PROBA SCRISA!

BACALAUREAT 2011. BIOLOGIE – MODELE de SUBIECTE si Metodologia pentru PROBA SCRISA!

BACALAUREAT-2011-BIOLOGIE-MODELE-de-SUBIECTE-si-metodologia-PROBA-SCRISABACALAUREAT 2011. BIOLOGIE - MODELE de SUBIECTE si metodologia pentru PROBA SCRISA!

Probele scrise la examenul de bacalaureat au inceput luni, 27 iunie 2011. Dupa proba scrisa de luni, la Limba si literatura romana, elevii vor sustine in 28 iunie testarea la Limba si literatura materna, in 29 iunie proba obligatorie a profilului, iar in 1 iulie proba la alegere a profilului si specializarii. Vedeti mai jos MODELE de SUBIECTE si Metodologia la BIOLOGIE – BIOLOGIE VEGETALA SI ANIMALA si ANATOMIE SI FIZIOLOGIE UMANA, GENETICA SI ECOLOGIE UMANA.

BACALAUREAT-2011-BIOLOGIE-MODELE-de-SUBIECTE-si-metodologia-PROBA-SCRISA
BACALAUREAT 2011. BIOLOGIE - MODELE de SUBIECTE si metodologia pentru PROBA SCRISA!

In 3 iulie vor fi afisate rezultatele, in 4 iulie vor putea fi depuse eventualele contestatii, care vor fi rezolvate in 5 – 7 iulie, urmand ca in 8 iulie sa fie afisate rezultatele finale.

In conformitate cu Art.41 (1) din Anexa 2 la ordinul M.E.C.T.S. nr. 4799/ 31.08.2010, privind organizarea si desfasurarea examenului de bacalaureat 2011, in cadrul probei E. d) (i) a examenului de bacalaureat, biologia constituie proba scrisa la alegere – din grupa disciplinelor fizica, chimie, biologie, informatica – pentru:

  • filiera teoretica – profilul real;
  • filiera tehnologica – profilurile: tehnic, resurse naturale si protectia mediului;
  • filiera vocationala – profilul militar.

Esti licean? Dai BAC-ul? Intra si spuneti parerea  pe FACEBOOK – BACALAUREAT 2011!

Proba scrisa la biologie pentru care elevul poate opta, in conformitate cu filiera, profilul si specializarea urmate, se poate sustine in una dintre cele doua variante, daca biologia a fost studiata in clasele de liceu cuprinse in varianta aleasa:

I. BIOLOGIE VEGETALA SI ANIMALA – clasele a IX-a si a X-a.

II. ANATOMIE SI FIZIOLOGIE UMANA, GENETICA SI ECOLOGIE UMANA – clasele a XI-a si a XII-a.

Cititi aici TOTUL despre BACALAUREAT 2011!

Testul este astfel proiectat incat sa contribuie la indeplinirea functiilor evaluarii urmarite prin examenul de bacalaureat, realizand o evaluare sumativa la finalul invatamantului preuniversitar.

Testul de biologie este structurat pe trei subiecte (I, II, III), fiecare a cate 30 de puncte si contine urmatoarele tipuri de itemi:

  • Itemi cu alegere multipla
  • Itemi cu alegere duala
  • Itemi cu raspuns scurt
  • Itemi de completare
  • Intrebari structurate
  • Rezolvarea de probleme
  • Minieseu structurat

Vedeti aici:

MODELE de SUBIECTE si Metodologia la BIOLOGIE – BIOLOGIE VEGETALA SI ANIMALA si ANATOMIE SI FIZIOLOGIE UMANA, GENETICA SI ECOLOGIE UMANA.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
8.785 afisari

1 COMENTARIU

  1. ce tampitii………..se spune text dramaturgic sau opera dematica…..nu text dramatic.e clar nu iau la roamana am scris ultima noapte…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger