AcasăNews!!!BACALAUREAT 2011 – Un liceu intreg eliminat pentru frauda

!!!BACALAUREAT 2011 – Un liceu intreg eliminat pentru frauda

BACALAUREAT 2011 – Un liceu intreg eliminat pentru frauda

111 elevi din cei 159 prezenti in centrul de examen de la Grupul Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu au fost eliminati, miercuri, de la proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de bacalaureat, pentru frauda sau pentru tentativa de frauda, a declarat seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara, Alexandru Lautaru.

„Nu pot sa va dau mai multe amanunte legat de acest subiect, acum incercam si noi sa vedem ce s-a intamplat acolo”, a spus Lautaru.

Lautaru a adaugat ca unul dintre subiecte ar fi fost rezolvat si s-a declansat o ancheta pentru a se afla cine a rezolvat subiectul.

Surse din cadrul ISJ Hunedoara au declarat ca eliminarea candidatilor s-a facut in urma unui telefon anonim in care o persoana anunta ca in sase sali de examinare unul dintre subiectele date candidatilor a fost rezolvat.

Proba este sustinuta diferentiat, in functie de filiera, profil si specializare cum sunt matematica (pentru profilul real din filiera teoretica, pentru toate profilurile din filiera tehnologica si pentru profilul militar, respectiv pedagogic – specializarea invatatori-educatoare din filiera vocationala si istorie (pentru profilul umanist din filiera teoretica si pentru toate profilurile si specializarile din filiera vocationala, cu exceptia specializarii invatatori-educatoare).

Ultima proba scrisa din aceasta sesiune a examenului de bacalaureatproba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii se va desfasura vineri.

Prima afisare a rezultatelor va avea loc duminica pana la ora 16.00. In aceeasi zi, intre orele 16.00 – 20.00, vor putea fi depuse contestatiile.

Solutionarea acestora se va realiza in perioada 5 – 7 iulie, iar afisarea rezultatelor finale are ca termen limita data de 8 iulie.

 

author avatar
A.P. Redactor
1.131 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sunt un profesor care a fraudat Examenul de Bacalaureat. Atata timp cat voi fi bataia de joc a ministrului ce-mi cere sa educ viitorul tarii, si acest examen important al societatii a fi bataia mea de joc. Tara isi bate joc de mine, eu imi bat joc de tara. Si voi continua pana cand cadrele didactice nu vor mai fi carpa de sters pe jos a Guvernului. Cum credeti ca este posibil sa fii incoruptibil cu 800 de lei pe luna, in conditiile in care am doctorat in materia pe care o predau? Cum credeti ca poate supravietui un cadru didactic din acesti bani? Vorbiti toti ca nu muncim decat 4-5 ore pe zi. Habar nu aveti cate alte fise de lucru, planuri de lectii, realizare de enunturi si bareme pentru evaluari, dosare personale, conferinte si tot felul de perfectionari trebuie sa facem. Nu ne ajung cele opt ore din contractul colectiv de munca (DA! Si noi tot opt ore muncim). Ne-am saturat de toti analfabetii care au impresia ca odraslele lor sunt a toate stiutoare. Nu va convine faptul ca au dat 200 de elevi afara din Bacalaureat? Voi ati vrut democratie! Acum aveti democratie sa va spalati cu ea pe cap! Nu va convine ca dati mita pentru a trece acest examen? 12 ani de zile cartea s-a rugat de voi sa o invatati! ROMANI! Sunteti si veti fi bataia de joc a celor pe care ii votati, indiferent daca acestia vor avea cod galben, cod portocaliu, sau, Doamne fereste, cod rosu! Sa va intre bine in cap! Indiferent cine vine, isi va bate joc de noi, iar noi ne vom bate joc de voi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger