AcasăNewsBACALAUREAT 2011 – proba profilului: matematica si istorie

BACALAUREAT 2011 – proba profilului: matematica si istorie

Subiectele aferente probei obligatorii a profilului din cadrul examenului national de bacalaureat au fost transmise si preluate in conditii de securitate de catre toate cele 741 de centre de examen, informeaza, miercuri, Ministerul Educatiei.

Proba va fi sustinuta de aproximativ 210.000 elevi, diferentiat, in functie de filiera, profil si specializare cum sunt matematica (pentru profilul real din filiera teoretica, pentru toate profilurile din filiera tehnologica si pentru profilul militar, respectiv pedagogic – specializarea invatatori-educatoare din filiera vocationala, si istorie (pentru profilul umanist din filiera teoretica si pentru toate profilurile si specializarile din filiera vocationala, cu exceptia specializarii invatatori-educatoare).

Ultima proba scrisa din aceasta sesiune a examenului de bacalaureatproba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii se va desfasura vineri.

Prima afisare a rezultatelor va avea loc duminica pana la ora 16.00. In aceeasi zi, intre orele 16.00 – 20.00, vor putea fi depuse contestatiile.

Solutionarea acestora se va realiza in perioada 5 – 7 iulie, iar afisarea rezultatelor finale are ca termen limita data de 8 iulie.

 

author avatar
A.P. Redactor
921 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger