AcasăNewsBACALAUREAT 2013, sesiunea de toamna: Luni incep probele scrise

BACALAUREAT 2013, sesiunea de toamna: Luni incep probele scrise

Saptamana grea pentru absolventii de liceu care s-au inscris in sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2013 (august-septembrie). De luni, 26 august, intra in febra probelor scrise.

Prima dintre ele este cea de la limba si literatura romana, urmat, o zi mai tarziu de examenul la limba si literatura materna – in cazul candidatilor apartinand minoritatilor nationale. Miercuri, pe 28 august, absolventii inscrisi la cea de-a doua sesiune a BAC 2013 intra in salile de examen pentru a da piept cu proba obligatorie a profilului, in timp ce vineri, pe 30 august, vor trebui sa scrie pe foi tot ce stiu la proba la alegere a profilului şi specializării, in speranta ca astfel vor obtine note cat mai mari la BACALAUREAT 2013, sesiunea de toamna.

Odata ce au scapat de tensiunea examenelor, candidatii care fie au picat prima sesiune a BAC 2013, ori, din diferite motive, nu au putut sustine probele, au de asteptat pana pe 2 septembrie pentru a afla REZULTATELE la BACALAUREAT 2013, sesiunea de toamna.

Conform Calendarului anuntat de Ministerul Educatiei, primele note vor fi afisate pe 2 septembrie, pana la ora 12, urmand ca acei candidati care vor fi nemultumiti de rezultatele obtinute la „examenul maturitatii” sa poata face contestatie. Acestea se pot depune in intervalul orar 12.00-16.00 al aceleiasi zile. Contestatiile vor fi rezolvate in perioada 3 – 4 septembrie, urmand ca rezultatele finale la cea de-a doua sesiune a BACALAUREATULUI 2013, cea de toamna, sa fie afisate pe 5 septembrie.

Sursa foto: rtv.net

765 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger