AcasăNewsBAC-ul de toamna 2011. Vezi rezultatele pe judete, dupa contestatii!

BAC-ul de toamna 2011. Vezi rezultatele pe judete, dupa contestatii!

Miercuri, 7 septembrie, edu.ro publica rezultatele finale, in urma contestatiilor, pentru sesiunea de toamna a bacalaureatului. Iata rezultatele in cateva judete unde comisiile au incheiat la aceasta ora recorectarea lucrarilor.

Rata de promovare in sesiunea a doua a examenului de bacalaureat a crescut cu mai putin de jumatate de punct procentual, in judetul Arad, in urma rezolvarii contestatiilor, procentul final fiind de 17,11, potrivit Mediafax.

Conform rezultatelor finale ale examenului de bacalaureat din sesiunea a doua, prezentate, miercuri, de Inspectoratul Scolar Judetean Arad, noua candidati au reusit sa promoveze examenul dupa contestatii. In judet, au fost depuse 361 de contestaii, cele mai multe la matematica.

Rezultate postate de edu.ro pentru ARAD

La Cluj, rata de promovare a crescut cu un procent, de la 20,62 la suta la 21,66 la suta, in urma contestatiilor, potrivit datelor finale comunicate, miercuri, de reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Cluj. Au fost admise 162 de contestatii, din care in 92 de cazuri au fost inregistrate note in plus, iar in 70 de cazuri note in minus.

Promovarea, dupa contestatii, la sesiunea de toamna a bacalaureatului in judetul Cluj a crescut de la 20,62 la suta la 21,66 la suta. Au fost admise 162 de contestatii, din care in 92 de cazuri au fost inregistrate note in plus, iar in 70 de cazuri, note in minus.

Rezultate postate de edu.ro pentru CLUJ

Un numar de 22 de contestatii, din cele aproape 80 depuse in urma sesiunii de toamna a bacalaureatului in Salaj, au fost admise, insa un singur candidat a reusit sa promoveze examenul dupa recorectari, rata de promovare in judet fiind de 18,06%.

Rezultate postate de edu.ro pentru SALAJ

La Brasov, doar 28 de elevi au reusit sa promoveze Bacalaureatul in urma contestatiilor. In total, 602 elevi depusesera contestatii, dar majoritatea au fost respinse. A existat si un caz in care de la nota 6.00 s-a ajuns la 4.10, astfel ca elevul nemultumit a pierdut examenul. Din cele 28 de contestatii admise cele mai multe au fost la limba romana si biologie. Procentul de promovabilitate la sesiunea de toamna a ajuns la 20,7%, potrivit Adevarul de Brasov.

Rezultate postate de edu.ro pentru BRASOV

In urma rezolvarii contestatiilor la examenul de bacalaureat, procentul de promovabilitate in judetul Buzau a crescut la 23,06 %, prin promovarea unui numar de zece candidati. Inainte de contestatii, 436 de tineri reusisera sa obtina medii de trecere, la nivelul judetului procentul de promovare fiind atunci de 22,54 la suta.  Dintre cele 396 de teze pentru care s-au depus contestatii, doar 114 au avut note modificate in urma recorectarii. Astfel, 56 de elevi au obtinut rezultate mai bune, iar unui numar de 58 de elevi le-a fost scăauta nota de la sesiunea din toamna. 18 teze au depasit pragul notei 5, iar alte sapte lucrari au fost depunctate, coborand sub acest prag, potrivit datelor facute publice de Inspectoratul Scolar Judetean Buzau si publicate de editia locala a ziarului Adevarul.

Rezultate postate de edu.ro pentru BUZAU

In judetul Dolj, au fost admise 143 de contestaii, din 584 cate s-au depus, respinse fiind 441. Cele mai multe contestatii au fost inregistrate la matematica. Cu 14 candidati admisi dupa contestatii, procentul de promovabilitate in Dolj este 12,88%. Potrivit datelor Inspectoratului Scolar Judetean Dolj, 18 candidati cu note mai mici de cinci au trecut peste cinci, iar 19 cu note mai mari de cinci, au coborat. La matematica s-au inregistrat 302 contestatii, la romana au fost 121,  la geografie – 26, la biologie – 86, la fizică – 10, la istorie – 5, doua la chimie, una la filosofie si tot una la economie.

Rezultate postate de edu.ro pentru DOLJ

Doar 25 din cei 402 candidati care au depus contestatii la examenul de bacalaureat au primit note de trecere in Maramures. Lucrarile au fost corectate la Zalau si notele au fost deja afisate la centrele de examen din Maramures. Procentul de promovabilitate in Maramures a crescut cu mai bine de un punct dupa solutionarea contestatiilor. Astfel, dupa recorectarea lucrarilor procentul de promovabilitate este de 22,95% fata de 21, 88% cat era initial. Cele mai multe contestatii au fost depuse pentru notele obtinute la matematica, in numar de 156 si la proba de limba si literatura romana, in numar de 129, potrivit Adevarul de Maramures.

Rezultate postate de edu.ro pentru MARAMURES

In judetul Olt, doar doi absolventi au promovat BAC-ul dupa contestatii. Procentul de promovabilitate a crescut de la 11,68 la suta la 11,82 la suta. Unul dintre candidatii care a reusit sa promoveze bacalaureatul dupa ce a primit o nota mai mare la contestatie este absolvent al Liceului „Stefan Diaconescu“ Potcoava, iar celalalt a absolvit Colegiul Tehnic „Matei Basarab“ Caracal.

Rezultate postate de edu.ro pentru OLT

Procentul de promovabilitate in cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat din acest an, din judetul Satu Mare, a crescut de la 16,9% la 17,2%, in urma recorectarii lucrarilor contestate de candidati. Mariana Popa, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Satu Mare a declarat ca, dupa recorectarea lucrarilor, au fost admise 50 de contestatii. “Promovabilitatea, dupa contestatii, la sesiunea din toamna a examenului de bacalaureat din acest an a crescut de la 16,9 la 17,2% . Din cele 247 de contestatii depuse de candidati au fost admise 50. In 30 de cazuri au fost inregistrate note mai mari, iar in 20, note mai mici”, a precizat Mariana Popa pentru Adevarul de Satu Mare.

Rezultate postate de edu.ro pentru SATU MARE

Rezultatele finale ale celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat au fost centralizate la Sibiu. Dupa contestatii, procentul de promovabilitate a crescut de la 21,9% la 22,59%. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean, 24 de note au fost marite in urma analizarii contestatiilor, 38 au fost micsorate si 161 au ramas nemodificate. Din cele 24 de note marite, cele mai multe, respectiv 15, au fost la limba romana, alte 4 la matematica, 2 la limba germana si cate una la biologie, chimie anorganica si informatica.

Rezultate postate de edu.ro pentru SIBIU

Dupa rezolvarea contestatiilor la examenul de Bacalaureat din Bucuresti, rata de promovabilitate a crescut de la 17,82% la 19,33%. In sesiunea de toamna, in toata tara, cei mai multi candidati au avut medii intre 6 si 6,99. Doar 10 candidati au avut medii intre 9 si 9,99. Nici un elev nu a avut media 10.

Rezultate postate de edu.ro pentru BUCURESTI

Sapte candidati au promovat sesiunea de toamna a bacalaureatului in Covasna, in urma contestatiilor, rata de promovare crescand de la 18,06 la suta la 18,80 la suta. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Covasna, procentul de promovabilitate in sesiunea a doua a examenului de bacalaureat a crescut la 18,80 la suta, in conditiile in care initial, inaintea rezolvarii contestatiilor, a fost de 18,06 la suta.

Rezultate postate de edu.ro pentru COVASNA

Stire in curs de actualizare!

896 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger