AcasăNewsBAC 2018. Au fost afisate rezultatele inainte de contestatii

BAC 2018. Au fost afisate rezultatele inainte de contestatii

Asa arata harta de pe site-ul edu.ro, prin intermediul careia se pot afla notele la examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie

Se anunta o noua zi cu emotii pentru absolventii de liceu care au dat probele „examenului maturitatii”, iar miercuri urmeaza sa afle ce note au luat.

Asa arata harta de pe site-ul edu.ro, prin intermediul careia se pot afla notele la examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie

Rezultatele pentru prima sesiune a Bacalaureatului 2018 au fost publicate deja pe site-ul Ministerului Educatiei, la sectiunea special dedicata acestui examen.

VEZI AICI REZULTATELE INAINTE DE CONTESTATII, conform EDU.RO

Este vorba despre rezultatele inainte de contestatii, pentru ca, dupa cum se stie, elevii nemultumiti de note au posibilitatea sa formuleze astfel de demersuri prin care sa le fie reanalizare lucrarile. E important, insa, de avut in vedere ca elevii au la dispozitie doar cateva ore, miercuri, in care pot depune aceste contestatii. Mai exact, pot face acest lucru doar in intervalul 12.00-16.00.

Notele finale la aceasta prima sesiune a Bacalaureatului 2018 vor fi afisate pe 9 iulie. Pentru a fi declarati promovati, candidatii trebuie sa fi trecut cu boin de evaluarile competentelor si sa ia cel putin nota cinci la fiecare proba scrisa, dar o medie de minimum sase.

author avatar
Cristina Stefan
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger