AcasăNewsBAC 2017 scris. Examenul continua cu proba obligatorie a profilului: istorie sau...

BAC 2017 scris. Examenul continua cu proba obligatorie a profilului: istorie sau matematica

Bacalaureatul din iunie-iulie 2017 continua, miercuri, cu cea de-a doua proba scrisa. In functie de profilul absolvit, candidatii vor da piept cu istoria (uman) si, respectiv, matematica (real).

Cum s-a intamplat si luni, cand s-a dat proba scrisa la limba si literatura romana, si in aceasta dimineata elevii au ajuns in salile de examen, au asteptat sa primeasca varianta de subiect extrasa si au incercat sa rezolve cat au putut de bine, in limita a trei ore, subiectele regasite pe foile de examen.

Odata trecuta aceasta proba, absolventii de liceu mai au un hop de trecut, si anume ultima proba a Bacalaureatului 2017. E vorba despre proba la alegere a profilului si specializarii, programata pentru vineri, 30 iunie.

E drept ca tinerii inscrisi la actuala sesiune a Bacalaureautlui nu scapa compet de emotii nici dupa ce se incheie probele scrise, avand in vedere ca asteapta, in mod firesc, sa afle notele. Primele rezultate urmeaza sa fie afisate pe 5 iulie, pentru ca, dupa perioada in care se vor rezolva contestatiile, sa aiba loc si comunicarea rezultatelor finale. Acestea vor fi anuntate pe 10 iulie.

sursa foto: portalinvatamant.ro

author avatar
Cristina Stefan
48 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger