AcasăNewsBAC 2016, matematica/istorie. Subiecte si bareme la penultima proba scrisa

BAC 2016, matematica/istorie. Subiecte si bareme la penultima proba scrisa

Odata subiectele rezolvate la proba de matematica sau, dupa caz, de istorie, elevii care au dat miercuri dimineata BAC-ul la proba obligatorie a profilului vor sa afle si baremele de corectare.

Candidatii inscrisi la actuala sesiune a Bacalaureatului au intrat in salile de examen inca de dimineata, au rezolvat cum au putut ei mai bine cerintele trecute pe foile cu subiecte, in cele trei ore avute la dispozitie pentru rezolvarea subiectelor la matematica (absolventii de real) si istorie (absolventii de uman). Iar aceste subiecte, dar si baremele de notare au fost anuntate, oficial, in jurul orei 15, pe edu.ro, site-ul Ministerului Educatiei, la sectiunea dedicata examenului de Bacalaureat din 2016. Subiectele si baremele pot fi consultate aici.

Va amintim ca in continuarea probelor scrise pe care le au de sustinut absolventii de liceu in cadrul „examenului maturitatii”, ar mai fi un singur hop. Vineri, cand vor avea de rezolvat subiectele din cadrul probei la alegere a profilului, ultimul test scris din randul celor incluse in probele Bacalaureatului 2016.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger