AcasăNewsBAC 2015: Ultima proba - cea la alegere a profilului si specializarii...

BAC 2015: Ultima proba – cea la alegere a profilului si specializarii (subiecte si bareme, conform edu.ro)

Bacalaureatul 2015, sesiunea iunie-iulie, se incheie, vineri, cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii. Asadar, absolventii claselor a XII-a din Bucuresti si restul judetelor tarii au dat, pe 3 iulie, ultimul examen din seria celor pe care le-au avut de sustinut in cadrul BAC-ului de vara.

Mai exact, candidatii inscrisi la aceasta sesiune a Bacalaureatului au dat piept cu subiecte din fizica, biologie, chimie sau informatica, in cazul in care au absolvit profilul real, sau din geografie, logica, economie, filosofie, sau psihligie/sociologie, in cazul in care au studiat intr-o clasa cu profil umanist. Ca si zilele trecute, dupa probele scrise, subiectele si baremele de corectare s-au afisat pe site-ul Ministerului Educatiei (VEZI AICI), in jurul orei 15.

E important de mentionat ca primele REZULTATE la BAC 2015 urmeaza sa fie aflate vineri, 7 iulie, urmand ca, dupa contestatii, pe 10 iulie sa fie afisate NOTELE FINALE la Bacalaureatul din acest an.

Nu in ultimul rand, reamintim faptul ca, pentru a promova „examenul maturitatii”, un elev trebuie sa ia minimum nota cinci la fiecare proba, dar sa aiba media de minimum sase.

sursa foto: informatiadeseverin.ro

221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger