AcasăNewsBAC 2015-toamna: Proba la matematica sau istorie. Ce subiecte au avut de...

BAC 2015-toamna: Proba la matematica sau istorie. Ce subiecte au avut de rezolvat, miercuri, elevii!

Atat absolventii de liceu de la profilul real, cat si cei de la uman care s-au inscris la sesiunea a doua a Bacalaureatului din acest an, cea din august-septembrie, au avut de lucrat, miercuri, cu cifre. Unii mai mult, pentru ca au avut de rezolvat subiectele la matematica, altii mai putin, avand de scris rezolvarile subiectelor de la proba de istorie, in care au avut de facut referire la anumite evenimente din perioadele trecute pe foile de examen.

Dupa examenul scris la limba si literatura romana, de luni si, dupa caz, cel la limba materna, sustinut marti doar de catre absolventii claselor a XII-a apartinand minoritatilor nationale, miercuri a venit randul poate celei mai temute probe: cea obligatorie a profilului – la matematica, in cazul absolventilor unui profil real – sau la istorie, in cazul elevilor care au terminat liceul la o clasa cu profil umanist.

Cum s-a intamplat si zilele trecute, in cazul celorlalte probe scrise, subiectele au fost facute publice, pe site-ul Ministerului Educatiei, la sectiunea special destinata acestui examen. VEZI SUBIECTELE AICI.

Din datele anuntate de catre reprezentantii Ministerului Educatiei, nu mai putin de 33.294 de elevi s-au inscris pentru a sustine aceasta proba E c, a celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului 2015, cea de toamna.

sursa foto: informatiadeseverin.ro

author avatar
Cristina Stefan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger