AcasăNewsBAC 2014: Anunt important pentru elevi

BAC 2014: Anunt important pentru elevi

Camerele de supraveghere din salile de clasa in care se va sustine examenul de bacalaureat se vor mentine si anul acesta.

Aceasta masura de prevenire a fraudelor din timpul probelor va fi pastrata si in 2014. Autoritatile spera ca prezenta sistemelor de supraveghere video sa ii descurajeze pe elevi sa copieze.

„Comisia de bacalaureat a Municipiului Bucuresti (CBMB) verifica dotarea cu camere de supraveghere video functionale a salilor, in care se desfasoara probele examenului de bacalaureat national, a salilor in care se descarca si se multiplica subiectele, precum si a salilor in care se preiau, se evalueaza si se depoziteaza lucrarile scrise. CBMB raspunde pentru buna organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat”, potrivit unui document, citat de Romania TV.

Examenul de bacalaureat va incepe anul acesta pe data de 10 iunie, cu proba orala la limba româna. Reprezentantii ministerului Educatiei spun ca vor fi pregatiti din timp si ca salile de clasa in care se vor sustine examenele vor fi verificate.

author avatar
Andra Nesu
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger