AcasăNewsBac 2013. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a fost DEMIS!

Bac 2013. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a fost DEMIS!

Au inceput demiterile dupa scandalul audierii elevilor de la Liceul ”Dimitrie Bolintineanu” in legatura cu fraudarea examenului de la BACALAUREAT 2013. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, nu va mai ocupa aceasta functie, dupa declaratiile pe care le-a facut cu privire la mandatele de aducere pe numele absolventilor clasei a XII-a.

Fostul purtator de cuvant a spus ca exista mandate de aducere pe numele elevilor de la Liceul ”Dimitrie Bolintineanu”. Informatia a fost ulterior infirmata de reprezentantul Parchetului Capitalei, Bogdan Staicu. Acesta din urma a spus ca nu a fost vorba despre altceva decat de procese verbale de citare.

Alexandru Niculae si-a pierdut functia de purtator de cuvant pana la finalizarea anchetei demarate de autoritati. Acesta va ocupa doar functia de ofiter in cadrul biroului de presa, scrie Adevarul.ro.

Reprezentantii Ministerului de Interne incearca sa afle daca declaratiile pe care acesta le-a facut au fost din proprie initiativa sau dictate de terte persoane.

Sursa foto: Captura Acces Direct.

Citeste si:

BACALAUREAT 2013. Elevii de la Liceul “Dimitrie Bolintineanu”, chemati pe 8 iulie pentru AUDIERI!

100 de elevi de la Bolintineanu, dusi la AUDIERI direct de la Bac. VIOLENTE intre parinti si politisti!

author avatar
Anca Murgoci
1.062 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger