AcasăNewsBAC 2013: Motivul neasteptat pentru care un elev din Cluj a fost...

BAC 2013: Motivul neasteptat pentru care un elev din Cluj a fost eliminat de la examen

Printre miile de elevi clujeni care au dat, miercuri, proba obligatorie a profilului (matematica sau istorie), in cadrul Bacalaureatului 2013, se numara si doi absolventi de clasa a XII-a care au fost eliminati din examen.

In cazul unuia dintre ei, profesorii au luat aceasta masura dupa ce elevul a fost depistat avand asupra lui o carte ce continea formule matematice. Conform citynews.ro, examinatorii au incadrat gestul acestuia la tentativa de frauda, si au decis eliminarea elevului clujean, de la Colegiul National „George Cosbuc”, din examenul de BAC 2013.

Un alt absolvent de liceu a pierdut proba de miercuri, dupa ce, la finele timpului acordat rezolvarii subiectelor, a refuzat, pur si simplu, sa isi predea lucrarea profesorilor examinatori, cum au facut colegii sai aflati in sala. Respectand metedologia, cadrele didactice care au supervizat proba obligatorie a profilului, din cadrul BACALAUREAT 2013, au hotarat eliminarea din examen a  elevului Liceului Teoretic „Bathory Istvan” .

Examenul de BAC din acest an continua, vineri, cu proba scrisa, la alegere a profilului si specializarii – proba E)d). Asadar, noi emotii pentru absolventii claselor a XII-a.

674 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger