AcasăNewsBAC 2013: Ce spun elevii despre subiectele de la proba de matematica...

BAC 2013: Ce spun elevii despre subiectele de la proba de matematica a examenului de BACALAUREAT!

Absolventii claselor a XII-a au intrat, miercuri, in salile de examen pentru a sustine proba obligatorie a profilului, in cadrul BACALAUREATULUI 2013, sesiunea de vara.

Si chiar daca multi dintre cei care au dat proba la matematica se temeau ca subiectele le-ar putea da batai de cap, lucrurile nu par sa fi stat tocmai asa. Cel putin in Iasi, unde multi candidati au sustinut ca subiectele la matematica au fost destul de usoare, comparativ cu cele de la simulare. „Mi s-au parut foarte usoare, adica le-am facut pe majoritatea din ele. N-am facut doar unul, ceva cu o tangenta, notat cu 5 puncte. Nu ma asteptam sa fie usoare (…) mult mai usoare fata de simulare”, a marturisit un elev de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi”, citat de Ziarul de Iasi.

In aceasta dimineata, candidatii au intrat din nou in salile de examen, dupa ce luni sustinusera prima proba scrisa din cadul BACALAUREATULUI 2013, cea la limba si literatura romana. De aceasta data, absolventii claselor a XII-a din intreaga tara au avut de rezolvat subiectele la proba obligatorie a profilului- matematica pentru elevii care au absolvit profilul real, militar, tehnologic ori psihologic si, respectv, istorie – in cazul absolventilor de uman si filiere vocationale.

Candidatii au avut la dispozitie trei ore pentru a rezolva subiectele de pe varianta extrasa in dimineata dinaintea probei din cadrul BAC-ului 2013.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

VEZI SI: BACALAUREAT 2013. ASA arata subiectele la proba scrisa de MATEMATICA!

BACALAUREAT 2013. Elevii sustin proba obligatorie a profilului. Modele de SUBIECTE

BACALAUREAT 2013, SUBIECTE ISTORIE: Elevii au scris despre formarea statului roman

731 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger