AcasăNewsBAC 2012, toamna: Vezi ce subiecte au fost la biologie!

BAC 2012, toamna: Vezi ce subiecte au fost la biologie!

BAC 2012, sesiunea de toamna se incheie vineri odata cu proba la alegere a profilului, in cadrul careia elevii, printre alete probe, au dat si la biologie.

Sesiunea de toamna a BAC 2012 ia sfarsit, vineri, odata cu ultima proba a examenului, cea la alegere a profilului, in cadrul careia cei aproximativ 100.000 de absoventi de liceu au avut de ales intre mai multe probe.

Printre acestea s-a numarat si biologia, proba la care elevii care au sustinut BAC 2012, au avut de rezolvat trei subiecte notate cu cate 30 de puncte fiecare. Totodata, absolventii de liceu au primit si 10 puncte din oficiu, astfel incat, in cazul in care au rezolvat corect subiectele, sa aiba posibilitatea sa ia nota maxima, 10.

In cadrul primului subiect elevii au avut un test grila, in cadrul caruia fie au avut de completat o afirmatie, fie sa aleaga varianta corecta.

Subiectul al doilea a fost mai complex, absolventii de liceu trebuind sa precizeze mai multi termeni si sa ii explice. In plus, au avut de raspuns la mai multe intrebari referitoare a incrucisarea a doua soiuri de cires si a modului cum functuioneaza inima.

In cadrul ultimului subiect absolventii de liceu care au sustinut BAC 2012, sesiunea de toamna, au avut de raspuns la mai multe intrebari, precum si sa realizeze un minieseu referitor la diviziunea celulara indirecta.

Notele provizorii de la BAC 2012 vor fi afisate in data de 2 septembrie, pana in ora 16.00. In cazul in care vor exista elevi nemultumiti de notele primite la probele din cadrul BAC 2012, sesiunea de toamna, aceastea vor fi depuse in aceeasi zi, in intervalul orar 16.00 – 20.00.

Notele finale de la BAC 2012, sesiunea de toamna vor fi afisate pe data de 5 septembrie.

(foto: rtv.net)

 

(foto: rtv.net)
(foto: rtv.net)
author avatar
Ionut Zgimbau
2.197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger