AcasăNewsBAC 2012, sesiunea de toamna. Vezi ce s-a dat la geografie!

BAC 2012, sesiunea de toamna. Vezi ce s-a dat la geografie!

BAC 2012, sesiunea de toamna, a continuat cu proba la alegere a profilului, in cadrul careia elevii au sustinut examenul la geografie, ce a constat in trei subiecte.

Aproximativ 100.000 de absolventi de liceu au sustinut, vineri, ultimul examen din cadrul BAC 2012, sesiunea de toamna, acestia avand de rezolvat subiectele din cadrul probei la alegere a profilului, unde au putut alege intre fizica, biologie, anatomie, chimie, geografie, logica, psihologie, filosofie, economie, sociologie si informatica.

In cadrul examenului la geografie, absolventii de liceu care au sustinut BAC 2012, sesiunea de toamna, au avut de rezolvat trei subiecte, notate cu 30 de puncte fiecare. Totodata, elevii au primit si 10 puncte din oficiu.

Vineri dimineata, la ora 9.00, a fost aleasa varianta cu numarul 4, care a prevazut la primul subiect precizarea mai multor locatii inseamnate pe harta. Totodata, elevii au avut si de rezolvat un test grila, in cadrul caruia au avut de ales varianta corecta in cazul mai multor intrebari.

Pe acelasi sistem s-a bazat si subiectul al doilea al variantei cu numarul 4 de la geografie, absolventii de liceu care au sustinut BAC 2012, sesiunea de toamna, avand de rezolvat un test grila, dar si de precizat trei diferente intre doua forme de relief care erau indicate pe harta.

In cadrul subiectului al treilea elevii au avut de precizat mai multe date pe baza unor informatii oferite pe harta.

Absolventii de liceu care au sustinut BAC 2012, sesiunea de toamna, vor afla duminica, 2 septembrie, notele pe care le-au primit. In cazul in care nu vor fi multumiti de nota primita vor putea depune contestatii, urmand ca notele finale sa fie afisate pe 5 septembrie.

(foto: rtv.net)
(foto: rtv.net)
(foto: rtv.net)
(foto: rtv.net)
author avatar
Ionut Zgimbau
1.811 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger