AcasăNewsBAC 2012, sesiunea de toamna. Vezi care sunt subiectele de la economie!

BAC 2012, sesiunea de toamna. Vezi care sunt subiectele de la economie!

BAC 2012, sesiunea de toamna, s-a incheiat pentru cei 100.000 de absolventi de liceu inscrisi, acestia sustinand ultima proba, cea la alegere a profilului.

Vineri a avut loc ultima proba din cadrul BAC 2012, absolventii de liceu inscrisi la examen avand de sustinut proba la alegere a profilului, care a cuprins, printre alte materii, si economia.

Elevii care au optat pentru economie au avut de rezolvat varianta cu numarul 4, care a prevazut trei subiecte, notate cu cate 30 de puncte. La acestea s-au adaugat alte 10 puncte din oficiu, astfel incat, o rezolvare corecta a intrebarilor prevazute de foaia de examen, sa capete nota 10.

La primul subiect elevilor care s-au inscris la BAC 2012, sesiunea de toamna, li s-a cerut sa citeasca cu atentie cateva enunturi iar apoi sa raspunsa pe baza unor intrebari date. Totodata acestia au avut si de completat un tabel.

In cazul subiectul al doilea absolventii de liceu inscrisi la BAC 2012, sesiunea de toamna, au avut de calculat rata anuala a unui credit de 100 miliarde de u.m., pe baza unor informatii date, si sa calculeze cheltuielile salariale ale unei firme, precum si rata profillui.

La al treilea subiect elevilor li s-a cerut sa raspunda la patru cerinte, privitoare la intelesul economic al notiunii de productivitate, trei neofactori de productie, un exemplu privind modificarea salariului nominal si explicarea unei cerinte.

Notele de la toate probele BAC 2012, sesiunea de toamna, vor fi afisate pe 2 septembrie, zi in care vor putea fi deppuse contestatii. Notele finale vor fi afisate pe 5 septembrie.

(foto: rtv.net)
(foto: rtv.net)
author avatar
Ionut Zgimbau
408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger