AcasăNewsBAC 2012, sesiunea de toamna. Vezi care au fost subiectele la fizica!

BAC 2012, sesiunea de toamna. Vezi care au fost subiectele la fizica!

bacalaureat-2012-examen-program-rezultate-edu-ro-foto-cronicadeiasi.ro

BAC 2012, sesiunea de toamna, se incheie, vineri, odata cu proba la alegere a profilui, unde, printre altele, absolventii de liceu au sustinut examenul la fizica.

bacalaureat-2012-examen-program-rezultate-edu-ro-foto-cronicadeiasi.roVineri, de la ora 9.00, absolventii de liceu au luat parte la ultima proba din cadrul BAC 2012, sesiunea de toamna, acestia avand de rezolvat, proba la alegere a profilului.

Astfel, elevii care au ales sa dea examenul la fizica, au avut de rezolvat varianta cu numarul 4, care a prevazut trei subiecte notate cu cate 30 de puncte. Nivelul lor de dificultate a fost mediu, astfel incat sa poata fi rezolvate in cadrul celor trei ore de examen.

Rezultatele partiale ale BAC 2012, sesiunea de toamna, vor fi anuntate pe 2 septembrie, pana la ora 16.0, urmand ca, dupa rezolvarea eventualelor contestatii, notele finale de la BAC 2012, sesiunea de toamna, sa fie afisate pe data de 5 septembrie.

La sesiunea de toamna a BAC 2012 s-au inscris, conform Ministerului Educatiei, aproximativ 100.000 de absolventi de liceu, acestia provenind din cadrul celor care au picat examenul de bacalaureat in vara si din randurile celor care nu au reusit in anii trecuti sa promoveze BAC-ul.

(foto: rtv.net)
(foto: rtv.net)
(foto: rtv.net)
(foto: rtv.net)
author avatar
Ionut Zgimbau
791 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger