AcasăNewsBAC 2012, sesiunea de toamna. Rezultatele finale, dupa contestatii

BAC 2012, sesiunea de toamna. Rezultatele finale, dupa contestatii

(foto: rtv.net)

BAC 2012, sesiunea de toamna, ia sfarsit, miercuri, odata cu afisarea rezultatelor finale, de dupa rezolvarea contestatiilor depuse de elevii participanti.

Click aici pentru primul pas spre a vedea rezultatele sesiunii a doua de la Bacalaureat 2012

Rezultate finale BAC 2012, toamna (foto: rtv.net)

Miercuri vor fi afisate notele obtinute de absolventii de liceu care au sustinut examenul de BAC 2012, sesiunea de toamna, si care, nemultumiti de notele primite in cadrul probelor scrise, au depus contestatii.

Notele vor fi publicate pana la ora 16.00, urmand a fi consultate prin intermediul  listelor afisate in cadrul centrelor de examen unde absolventii de liceu au sustinut BAC 2012, sesiunea de toamna.

A doua sesiune a examenului de BAC a debutat luni, 20 august, la aceasta participand 99.111 absolventi de liceu, printre acestia numarandu-se elevi care nu au reusit sa promoveze probele din vara ori din anii trecuti si elevi ca nu s-au prezentat la proba din vara a BAC-ului.

Conform calendarului realizat de Ministerul Educatiei luni a avut loc proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si in limba materna, probe care se vor desfasura pana miercuri.

Ulterior, marti si miercuri, au avut loc si probele orale la o limba moderna, pentru ca, pe 23 – 24 august sa aiba loc evaluarea competentelor digitale.

Probele scrise al sesiunii de toamna a BAC 2012, cele care au fost si punctate de catre profesori, au avut loc incepand cu data de 27 august, cand a fost programata proba scrisa la limba si literatura romana. Marti, 28 august, s-a desfasurat proba scrisa la limba si literatura materna, pentru ca, miercuri, sa aiba loc proba obligatorie a profilului.

Ultima proba a BAC 2012, sesiunea de toamna a fost sustinuta vineri, cand elevii au luat parte la proba scrisa la alegere a profilului.

Primele note de la BAC 2012, sesiunea de toamna, cele partiate, au fost afisate duminica, 2 septembrie, in aceasi zi fiind permise depune contestatiilor.

author avatar
Ionut Zgimbau
3.351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger