AcasăNewsBAC 2012, sesiunea de toamna: Proba obligatorie a profilului (matematica, istorie) ...

BAC 2012, sesiunea de toamna: Proba obligatorie a profilului (matematica, istorie)

(foto: ziarelive.ro)

BAC 2012, sesiunea de toamna: Examenul de Bacalaureat continua, miercuri, 29 august, cu proba obligatorie a profilului. Elevii intra in sali pentru a sustine proba la matematica sau istorie.

(foto: ziarelive.ro)

BAC 2012. Noi emotii pentru absolventii claselor a XII-a, inscrisi la sesiunea a doua a Bacalaureatului, cea de toamna. Au de trecut de proba obligatorie a profilului, matematica sau istorie. Ca si in vara, proba de matematica este considerata una dintre cele mai grele ale BAC-ului 2012 si ramane de vazut cum se vor descurca elevii.

Subiectele au fost extrase in aceasta dimineata iar apoi trimise centrelor de examinare. Proba obligatorie a profilului -matematica sau istorie- a inceput la ora 9. Candidatii inscrisi la sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2012 au la dispozitie trei ore, dupa primirea subiectelor, pentru a le rezolva cat mai bine.

BAC 2012 continua, vineri, cu proba la alegere a profilului. Primele rezultate la sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2012 vor fi afisate pe 2 septembrie.

national.ro ureaza bafta elevilor care sustin, miercuri, proba obligatorie a profilului (matematica, istorie), la BAC 2012, sesiunea de toamna!

Ramaneti pe national.ro pentru a afla, in timp util toate informatiile despre BAC 2012, sesiunea de toamna!

author avatar
Cristina Stefan
1.046 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger