AcasăNewsBAC 2012, sesiunea de toamna: Proba la limba materna

BAC 2012, sesiunea de toamna: Proba la limba materna

(foto: ziarelive.ro)

BAC 2012: Elevii apartinand minoritatilor nationale sustin, marti, 28 august, proba la limba si literatura materna din cadrul sesiunii de toamna a Bacalaureatului. Examenul a inceput la ora 9.

(foto: ziarelive.ro)

BAC-ul 2012, a doua sesiune, cea de toamna, continua, marti, cu examenul la limba materna, pe care elevii care apartin minoritatilor nationale il dau la o zi dupa ce au intrat in sali pentru proba scrisa la limba si literatura romana.

Candidatii la BAC 2012, sesiunea a doua, au aflat deja subiectele la proba de limba materna, examenul incepand la ora 9. Dupa ce au fost extrase subiectele si comunicate elevilor, acestia au la dispozitie trei ore sa isi astearna pe hartie cunostintele, sperand ca vor obtine note cat mai bune .

SUBIECTE romana BAC 2012, sesiunea de toamna: Varianta trei la proba de luni

Subiecte BAC romana, toamna 2012: Ce s-a dat la limba si literatura romana!

BAC 2012, sesiunea de toamna: Proba la romana scris

SUBIECTE BAC ROMANA 2012: VEZI subiectele (varianta 4) de la proba scrisa la Bacalaureat!

BACALAUREAT 2012: Afla SUBIECTELE LA ROMANA, proba scrisa de luni, 2 iulie!

BAC-ul de toamna din 2012 continua, miercuri,  29 august, cu proba obligatorie a profilului, urmand ca absolventii claselor a XII-a care nu s-au prezentat sau nu au reusit sa treaca de sesiunea din vara a Bacalaureatului sa dea ultima proba scrisa a examenelor din toamna vineri, 31 august, cand este programata proba la alegere a profilului si specializării, conform calendarului BAC 2012 anuntat de Ministerul Educatiei.

national.ro le ureaza bafta elevilor la BAC 2012, sesiunea de toamna!

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger