AcasăNewsBAC 2012, sesiunea de toamna: Matematica sau istorie. Tot s-a copiat!

BAC 2012, sesiunea de toamna: Matematica sau istorie. Tot s-a copiat!

BAC 2012. Elevii care au dat, miercuri, proba obligatorie a profilului au ales in numar mare matematica in locul istoriei. Ca si la proba scrisa la romana, au existat candidati eliminati pentru ca au incercat sa sa copieze.

BAC 2012. La proba obligatorie a profilului, in sesiunea de toamna, au fost mai multi candidati care au dat proba la temuta matematica, decat cei care au sustinut examenul la istorie. „Peste 85% dintre candidatii inscrisi au optat pentru sustinerea probei scrise la matematica, restul orientandu-se spre istorie”, conform Ministerului Educatiei.

Dintre cei 65.485 de elevi care au intrat in examen, miercuri, 29 august, 62 au parasit salile de examen inainte de expirarea timpului acordat pentru rezolvarea subiectelor, dupa ce au fost prinsi incercand sa copieze. Elevii au fost eliminati „ca urmare a unor tentative de frauda -utilizarea telefoanelor mobile, dispozitivelor auditive sau a materialelor auxiliare nepermise”, potrivit Ministerul Educatiei.

BAC 2012 – urmatoarea proba scrisa, cea la alegere a profilului, are loc vineri, 31 august. Dupa emotiile examenelor, candidatii inscrisi la a doua sesiune a Bacalaureatului 2012 vor afla, duminica, 2 septembrie, primele rezultate.

author avatar
National
396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger