AcasăNewsBAC 2012, sesiunea de toamna. Iata subiectele de la chimie!

BAC 2012, sesiunea de toamna. Iata subiectele de la chimie!

BAC 2012, sesiunea de toamna, a prevazut proba scrisa la alegere a profilului, urmand ca notele celor 100.000 de elevi inscrisi la examen sa fie afisate pe 2 septembrie.

BACALAUREAT-2012-PROBA-SCRISA-la-Limba-si-Literatura-Romana-Metodologia-si-modele-de-subiecte-EDU-ROSesiunea de toamna a BAC 2012 ia sfarsit vineri, odata cu ultima proba scrisa din cadrul examenului, cea la alegere a profilului, cei aproximativ 100.000 de absolventi de liceu care s-au inscris la test avand de ales intre multe probe.

Printre acestea s-a numarat si proba la chimie, care a prevazut trei subiecte notate cu cate 30 de puncte fiecare. In plus, elevii care au sustinut BAC 2012, sesiunea de toamna, au primit 10 puncte din oficiu astfel incat, la o rezolvare corecta a exercitiilor trecute pe foaia de examen, sa poata primi nota 10.

In cadrul primului subiect, notat cu 30 de puncte, absolventii de liceu care s-au inscris la BAC 2012, sesiunea de toamna, au avut de rezolvat un test grila.

La subictul doi din cadrul BAC 2012, elevii au avut de scris ecuatiile reactiilor de aredere ale propanului si butanului, sa precizeze o reactie de izomerie si de raspuns la mai multe intebari pe baza unor cerinte date.

Subiectul al treilea a continut doua subpuncte, speciale pentru fiecare nivel al profilului. Subiectul de la nivelul 1 s-a bazat pe intrebari referitoare la hidrocarburile aromate, timp in care subiectul pentru nivelul doi a continut intrebari referitoare la gudroanele de carbune.

Notele provizorii de la BAC 2012 vor fi afisate in data de 2 septembrie, pana in ora 16.00. In cazul in care vor exista elevi nemultumiti de notele primite la probele din cadrul BAC 2012, sesiunea de toamna, aceastea vor fi depuse in aceeasi zi, in intervalul orar 16.00 – 20.00.

Notele finale de la BAC 2012, sesiunea de toamna vor fi afisate pe data de 5 septembrie.

(foto: gandul.info)
(foto: gandul.info)
(foto: gandul.info)
author avatar
Ionut Zgimbau
378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger