AcasăNewsBAC 2012, romana: Cati elevi au fost eliminati, in toamna, la proba...

BAC 2012, romana: Cati elevi au fost eliminati, in toamna, la proba scrisa!

(foto: bistrita.nasaud.transilvania-tv.ro)

BAC 2012: La prima proba scrisa a sesiunii de toamna, cea la limba si literatura romana, peste 100 de candidati au fost eliminati din examen dupa ce au fost prinsi cu telefoane mobile sau alte dispozitive cu care nu aveau voie sa intre in sala.

(foto: bistrita.nasaud.transilvania-tv.ro)

La BAC 2012, sesiunea de toamna, se poate spune ca elevii bucuresteni sunt „campioni” la tentativele de frauda la proba la romana. Din cei 48.966 de candidati care au sustinut luni, 27 august, examenul scris la limba si literatura romana, 116 au fost eliminati din sali inainte de a se termina proba, 33 in Bucuresti, iar alti 10 in judetul Bihor.

Absolventii claselor a XII-a care au „recurs la frauda” la cea de-a doua sesiune a BAC-ului 2012  au fost dati afara din examen. Candidatii au fost prinsi folosind telefoane mobile sau diferite dispozitive auditive sau „materiale auxiliare nepermise”, potrivit Ministerului Educatiei. Pe langa faptul ca au fost eliminati din examen si au pierdut sansa sa treaca sesiunea de toamna a BAC-ului 2012, candidatii respectivi vor putea sustine examenul de Bacalaureat abia peste doua sesiuni.

Examenul BAC 2012, sesiunea de toamna, continua, marti, cu proba la limba si literatura materna, pe care o sustin elevii apartinand minoritatilor nationale. Miercuri, 29 august, candidatii au de trecut un nou pas -proba obligatorie a profilului.

466 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger