AcasăOldBac 2011: Rezultate Partiale au fost afisate- comunicat EDU.RO VEZI REZULTATELE!!!

Bac 2011: Rezultate Partiale au fost afisate- comunicat EDU.RO VEZI REZULTATELE!!!

Rezultate si notele la Bacalaureat 2011Rezultate si notele la Bacalaureat 2011

Bac 2011: Rezultate Partiale au fost afisate – comunicat EDU.RO . Rezultatele examenului de Bacalaureat 2011 au fost afisate pe site-ul EDU.RO si la avizerele scolare.

Rezultate si notele la Bacalaureat 2011
Rezultate si notele la Bacalaureat 2011

Rezultatele partiale la Bacalaureat 2011,(bac 2011) au fost afisate in aceasta seara. Notele si rezultatele elevilor la Bacalaureat 2011 (Bac) sunt afisate pe site-ul EDU.RO in ordinea mediilor sau in ordine alfabetica.

Elevii nemultumiti datorita notelor, rezultatelor sau mediilor obtinute la examenul de bacalaureat 2011 (BAC), pot sa depuna contestatii incepand duminica de la ora 16.00. In data de 8 iulie 2011, conform EDU.RO, se vor afisa rezultatele finale ale bacalaureat-ului 2011, dupa reevaluarea contestatiilor.

Cei 41 de liceeni din bucuresti care au incercat sa copieze la sesiunea de Bacalaureat 2011, vor putea sustine urmatorul examen de bacalaureat abia peste 2 sesiuni

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, BUCUREŞTI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul ALBA
BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul ARAD
BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul ARGEŞ
BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BACĂU
BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BIHOR
BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BISTRIŢA NĂSĂUD
BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BOTOŞANI
BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BRAŞOV
BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BRĂILA
BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BUZĂU
BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul CARAŞ SEVERIN
BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul CĂLĂRAŞI
BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul CLUJ

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
31.494 afisari

28 COMENTARII

      • Bai, „Ziarul National”, tu cum ti-ai luat bacul la romana daca nici sa scrii corect nu stii ????? „revino” se scrie legat, nu cu cratima !!!!!!!!! Vai de voi!

        • la simtul umorului, esti sef de promotie, deci nu se poate ca nota de la BAC sa fie mai mica de 8.00 ,deci (ma repet)esti pe pe undeva intre 8.36 si 9.31-max9.50,ce zici?

    • Pe masura ce se vor centraliza datele, o sa le afisam pe national.ro Tot ce trebuie sa faci e sa revi pe site, pe enational, sau sa te abonezi la newsletter .

  1. de ce nu sau afisat la brasov apare ca sunt afisate dar nu imi apare nici o nota nimik……..?

    • Pe masura ce se vor centraliza datele, o sa le afisam pe national.ro Tot ce trebuie sa faci e sa revi pe site, pe enational, sau sa te abonezi la newsletter .

  2. sunt abonata …dar oare va dura mult ca nu mai am rabdare pe site apare si orasul brasov dar cand dau clik nu apare

    • Pe masura ce rezultatele se centralizeaza pe site-ul edu.ro, jurnalistii de la Ziarul National or sa te instiinteze. Revino pe national.ro periodic.

    • Intra pe linku- judetului tau si cauta in lista aceea. Pe masura ce inspectoratele judetene trimit rezultatele catre Min Invatamantului, aceste rezultate vor fi afisate pe site-ul edu.ro . Sa ne spui ce nota ai luat! 🙂

  3. cred ca profii sunt de vina,s-au razbunat pe guvern prin examenul elevilornu va e mila de copiii astia?
    Voi nu aveti copii?
    Ati distrul tara de tot. Rusine sa va fie.

  4. Alooo!!!!…Piatra Neamt??? unde esti? pe ce „online figureaza” listele? Va doresc mult SUCCES la toti si NEVER GIVE UP!!!! Se stie doar ca dupa furtuna apare intotdeuna soarele!Si nu va mai luati dupa stirile de la TV,ca promovabilitatea este de 40% si nu mai existam ca natiune!Suntem exact acolo unde sunt toate tarile nu cu o democratie „proasta „ca in Romanica ,ci cu o democratie EXEMPLARA ca tarile Nord-Atlantice,unde un student GRADUAT!!!!!(liceu-12 clase)s-a dovedit ANALFABET!!!!!!!!!!(NU A STIUT SA COMPLETEZE O CERERE DE AGAJARE; SI PENTRU CA FORMULARUL ERA „TRIKY”,CI PUR SI SIMPLU ERA ILLITERATE ADICA PE ROMANESTE ANALFABET!!!! DECI NU ESTE TOTUL PIERDUT PT.ROMANICA 40%ADMISI + 60%RESPINSI=100%LITERACY(Ca mai facem greseli gramaticale,de exprimare etc s.a.m.d NU SE COMPARA!!!!ATENTIE!!! M-AM REFERIT LA NIVEL DE LICEU!!!!MAI SPUNETI VOI DE POPULISMUL ROMANESC SAU PROPAGANDA ROMANEASCA ,DAR CEA AMERICANA „NO CHILD LEFT BEHIND?”CARE SCOATE ANALFABETI LA BANDA RULANTA? EHHHH!!! Cei 60% respinsi valoreaza de 100 de ori mai mult decat SARACII COPII AMERICANI ANALFABETI,DECI NU RENUNTATI!SI NU VA DATI BATUTI!!ORICUM SISTEMUL ROMANESC ESTE MAI VALOROS!DAR TREBUIE SA NE REUNOASTEM FIECARE PARTE DIN VINA ADICA:PARINTI,ELEVI,PROFESORI SI NU IN ULTIMUL RAND MINISTERUL ED.SI TOTUL VA FI O.K!…CINE NU SPERA ,DISPERA.Nu va mai acuzati ;elevi, parinti ,profesori,FITI PUTIN MAI BUNI SI MAI TOLERANTI UNII CU ALTII!…SANATATE,PEACE AND LOVE!SUCCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger