AcasăNewsAzi urmeaza sa se stabileasca prejudiciul in dosarul dezinfectantilor

Azi urmeaza sa se stabileasca prejudiciul in dosarul dezinfectantilor

In cursul orelor urmatoare s-ar putea sti un cuantum al prejudicului in dosarul Hexi Pharma, in scandalul biocidelor. O spune chiar procurorul sef al Parchetului de pe langa Inalta Curte.

La o zi de cand de cand a confirmat, practic, faptul ca patronul Hexi Pharma -despre care toate indiciile par sa conduca spre varianta ca ar fi pierit in accidentul rutier din Ilfov -ar fi urmat sa ajunga la Parchetul General, pentru a fi audiat, Augustin Lazar a precizat ca in cursul zilei de marti s-ar putea calcula prejudiciul in dosarul Hexi Pharma.

„Astazi (marti-n.r) vom avea un prejudiciu (…) dupa toate datele pe care le avem s-ar putea calcula un prejudiciu „, a precizat in aceasta dimieneata Procurorul General, care a acuzat ca, avand in vedere faptul ca procurorii continua ridicarea de documente, prejudiciul  ar putea fi „updatat” in zilele urmatoare, in sensul in care s-ar putea identifica noi prejudicii.

Tot in cursul acestei prime parti a zilei, anchetatorii au facut verificari domiciliare in cazul Condrea, necesare lamuririi cauzelor disparitiei afaceristului care patrona Hexi Pharma.

74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger