AcasăNewsAzi în carantină, mâine în lesă!

Azi în carantină, mâine în lesă!

Suntem, cumva, parte a unui experiment comandat de producătorii New World Order, la finalul căruia omenirea va intra într-o nouă etapă a existenței sale? Mulți își pun această întrebare și, chiar dacă puțini au răspunsul la ea, unii caută să traducă „semnele” și reușesc să intuiască drumul pe care lumea s-a urnit. Se vorbește tot mai mult despre faptul că drepturile și libertățile cetățenești de până acum au fost un lux nemeritat, iar în curând cu toții vom cunoaște și cealaltă față a monedei – azi în carantină, mâine în lesă!

În Ungaria, Viktor Orban se pregătește să suprime definitiv democrația. Sub pretextul combaterii coronavirusului, liderul maghiar va beneficia de puteri sporite, cum de la Regele Ștefan încoace n-a mai avut nimeni! E halucinant, dar forța majoră (pe care încep s-o invoce și unele dintre vocile României omniprezente în studiourile televiziunilor) urmează să dea naștere unei noi dinastii conducătoare la Budapesta, linia Orban!

Însă asta e fleac pe lângă ce se aude că urmează prin alte state. Supravegherea populației cu ajutorul tehnologiei, iată ultima provocare pe care o aduce coronavirusul! Via telefonul mobil al cetățeanului de rând, stăpânirea nu doar că va ști tot (de fapt, deja știe) despre fiecare individ, dar îi va putea controla și viața, îngrădindu-i libertățile și drepturile publice. Unde ai voie să te deplasezi și la ce distanță de domiciliu, ce mijloace de transport poți folosi, în ce magazine ai liber să intri și mai ales ce produse poți cumpăra, acestea sunt doar câteva exemple din schimbările ce se pot produce în societatea civilă de mâine.

Organizațiile pentru drepturile oamenilor trag din ce în ce mai multe semnale de alarmă cu privire la acest pericol. De exemplu, în America și unele state europene au apărut tot felul de firme din domeniu IT care au primit misiunea să partajeze datele cetățenilor, chipurile, drept măsură de prevenire a răspândirii pandemiei de Covid-19. În realitate, guvernele primesc puteri extraordinare de supraveghere și control a populației și nimic altceva!

Asia este, de departe, cea mai mare „închisoare”. În China, oamenii deja primesc un scor pe baza căruia li se stabilesc drepturile pe care le au. Mai mult, coronavirusul a permis Partidului Comunist să se mai joace puțin cu libertatea cetățenilor – pe viitor, ajunge până la atribuirea unor coduri de culori (verde, galben, roșu) telefoanelor mobile înregistrate și urmărite de autorități, care determină unde poate merge sau nu un cetățean!

Alte exemple: în Hong Kong, toți străinii vor purta brățări de urmărire!, iar în Singapore s-a înființat o divizie de detectivi digitali (IT-iști) care îi supraveghează/ monitorizează 24/7 pe cei aflați în carantină!

Și Israelul îmbrățișează NWO. Shin Bet, serviciul național de securitate internă, folosește deja tehnologii sofisticate, cum ar fi inteligența artificială, pentru a urmări cetățenii civili.

Când s-a inventat Big Brother-ul? În 11 septembrie 2001, în SUA, iar americanii de rând n-au comentat, acceptând tot ce li s-a vârât pe gât. După aproape 20 de ani, și restul lumii va intra în „camera” Big Brother.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
817 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger