AcasăNewsAzi e FINALA EUROVISION ROMANIA. O poti urmari la TV, dar si...

Azi e FINALA EUROVISION ROMANIA. O poti urmari la TV, dar si in Piata Universitatii!

Peste cateva ore, vom sti cine anume va merge la Kiev, in mai, in calitate de reprezentant al Romaniei la editia din acest an a competitiei muzicale.

Finala Eurovision Romania – pe care doritorii o pot urmari – incepand cu ora 20.30 – nu doar la Televiziunea Publica – mai exact la TVR 1 si TVR International, ci si pe un ecran urias, amplasat in Piata Universitatii – ii va aduce pe scena pe cei 10 artisti sau trupe calificati in aceasta faza a selectiei nationale, dar si trei invitati speciali. Este vorba despre romanca Miruna Manescu, reprezentanta Elvetiei la Kiev, de Manel Navarro, concurentul din partea Spaniei la actuala editie a evenimentului, dar si despre trupa SunStroke Project, din Moldova.

E important de avut in vedere faptul ca desemnarea castigatorului sau a castigatorilor (ca duo sau trupa) va reveni in acest an exclusiv publicului, prin sistem televoting. Asadar, la finele serii de duminica se va sti cine va reprezenta Romania, pe 11 mai, in cea de-a doua semifinala a Eurovision 2017.

Pana atunci, va anuntam ca, in conformitate cu tragerea la sorti desfasurata vineri seara, ordinea intrarii in concurs, in Finala Eurovision Romania, este urmatoarea:

  1. Ana Maria Mirica – Spune-mi tu
  2. Ilinca feat. Alex Florea – Yodel It!
  3. Eduard Santha – Wild Child
  4. Xandra – Walk On By
  5. M I H A I – I Won’t Surrender
  6. Maxim – Adu-ti aminte
  7. Tavi Colen & Emma – We Own The Night
  8. Instinct – Petale
  9. Ramona Nerra – Save Me
  10. Cristina Vasiu – Set The Skies On Fire

-sursa foto: Facebook/ Eurovision Romania

author avatar
Cristina Stefan
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger