AcasăNewsAzi are loc marea intalnire a Grupului Bilderberg

Azi are loc marea intalnire a Grupului Bilderberg

Anul trecut, elita lumii a fost prezenta la a 90-a aniversare a Partidului Comunist Chinez

Nume de cod: „Conferinta Palmierul”. Asa s-au inregistrat membrii Grupului Bilderberg la Hotelul Westfields Marriott, din  Chantilly, Virginia.

Anul trecut, elita lumii a fost prezenta la a 90-a aniversare a Partidului Comunist Chinez

Era nevoie de nume de cod, deoarece hotelul nu trebuia sa gazduiasca, din greseala, alti oaspeti.

Marturisiri pe patul de moarte

Temele de discutie ale bilderbergilor sunt cunoscute in mare parte, pentru ca un fost membru al grupului elitist, un mogul al petrolului, s-a spovedit pe patul de moarte, iar pastorul, Lindsay Williams, a dat fuga la presa alternativa, dezvaluind strategia Grupului Bilderberg de incalecare a lumii. Noua Ordine Mondiala inseamna China, conform marturiei muribundului. E vorba de o strategie a Grupului Bilderberg, Comisiei Trilaterala si Consiliului pentru Relatii Straine, care au cazut de acord ca sistemul bancar bazat pe dolar si-a trait traiul si trebuie schimbat din temelii. China are forta sa incaseze socurile pana se implementeaza noul sistem. De aceea,  Trezoreria americana isi vinde datoriile de stat Chinei, direct, fara intermediarii de pe Wall Street. Poate tot de aceea presedintele Trezoreriei, Timothy Geithner, vorbeste fluent chineza!

Alianta „sincera” cu Rusia, neprogramata

Prin manevre secrete, China detine acum controlul asupra Canalului Panama, detine toate porturile grecesti, 90% din „pamanturile rare” – minerale necesare in industria armamentului si a tehnologiilor moderne. China produce 80% din componentele utilizate de Armata SUA!  China este cel mai mare exploatator al resurselor minerale naturale, are mine in Australia, SUA, Orientul Mijlociu, Canada. Cel mai important, China face comert in orice valuta, fiind pregatita de marea schimbare. Doar o alianta directa, sincera, a Chinei cu Rusia, la nivel politic, nu bancar, poate rasturna toata aceasta strategie temeinic elaborata. Si acesta e un punct fiebinte pe agenda Bilderberg.

author avatar
Adina Mutar
776 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger