AcasăNewsAvocatul Majestatii Sale: Regele Mihai I se simte hartuit de asa-zisul sau...

Avocatul Majestatii Sale: Regele Mihai I se simte hartuit de asa-zisul sau FIU!

(foto: Facebook/Casa Regala a Romaniei)

Regele Mihai I se resimte de pe urma procesului intentat de cetateanul german care sustine ca ar fi fiul Majestatii Sale. Regele se simte „hartuit” de Dieter Stanzeleit, cel care ar intentioneaza sa demonstreze, in instanta, veridicitatea afirmatiilor sale folosind documente false, dupa cum a precizat avocatul suveranului.

(foto: Facebook/Casa Regala a Romaniei)

Aparatorul legal a declarat ca Regele Mihai s-a adresat instantelor internationale in aceasta chestiune. „Se simte hartuit, a facut si plangeri penale la Geneva, dar el (cetateanul german Dieter Stanzeleit – n.r.) are dreptul sa faca actiuni in justitie, le face”, a explicat Adrian Vasiliu, citat de romaniatv.net.

Avocatul a facut aceste precizari miercuri, la iesirea de la tribunal, dupa un nou termen de judecata in acest proces. Regele Mihai I (92 de ani) a fost actionat in judecata de neamtul  Stanzeleit. Consiliat la randul sau de un aparator legal, germanul in varsta de 74 de ani a cerut instantei incuviintarea pentru a fi facut un test ADN care sa sustina veridicitatea spuselor sale, respectiv ca este mostenitorul Regelui.

Infatisarea a avut loc la doar cateva zile de la evenimentele speciale, organiate la Palatul Elisabeta, cu prilejul aniversarii Regelui Mihai I. Pe 26 octombrie, suveranul a implinit 92 de ani.

Citeste si:  Regele Mihai dat in judecata de un presupus fiu nelegitim

289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger