AcasăNewsAvocatul lui Popescu Piedone, primele declarații după ce primarul a fost ridicat...

Avocatul lui Popescu Piedone, primele declarații după ce primarul a fost ridicat de la Otopeni – VIDEO

Avocatul lui Popescu Piedone, primele declarații după ce primarul a fost ridicat de la Otopeni și dus la DNA - VIDEO (sursa foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone)

După ce s-a aflat că primarul sectorului 5 al Capitalei a fost săltat, vineri, de la Aeroportul Otopeni și dus la audieri la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), avocatul lui Cristian Popescu Piedone a făcut primele declarații despre situația edilului.

„Deocamdată nu pot să vă spun niciun fel de amănunt. Singurul lucru pe care pot să vi-l spun este că a fost ridicat și adus cu mandat de aducere, în condițiile în care nu mai fusese citat până acum”, a declarat avocatul lui Cristian Popescu Piedone, vineri, 29 aprilie, până să plece de la sediul DNA.

„Deci nu este vorba în niciun fel de vreo rea credință din partea domniei sale. E singurul lucru pe care pot să vi-l spun în acest moment!”, a adăugat Vlad Hosu.

Apărătorul legal al edilului sectorului 5 nu a mai făcut și alte precizări, deși jurnaliștii i-au adresat mai multe întrebări pe tema prezenței primarului la DNA.

Până la momentul de față, DNA-ul nu a făcut precizări oficiale în acest caz.

Instanța, așteptată să pronunțe săptămâna viitoare decizia finală în dosarul Colectiv

În cursul dimineții de vineri s-a aflat, pe surse, că Piedone a fost ridicat de la Otopeni, în timp ce primarul ar fi intenționat să plece din țară.

Peste doar câteva zile, Curtea de Apel București este așteptată să pronunțe decizia finală în dosarul Colectiv, în care Piedone, fost primar al sectorului 4, a fost condamnat în primă instanță la 8 ani și 6 luni de închisoare.

author avatar
Andrei Coman
458 afisari

3 COMENTARII

  1. zoaiele.com UN SITE DE PROPAGANDA COMUNISTA , CU FALSI JURNALISTI , JEGURI DE ANALFABETI CE FAC DE RAS JURNALISMUL ROMANESC

  2. Casa de filme dna. Au actionat precum Lukasenko. Si el a inventat un atac cu bomba pentru a aduce la sol avionul in care era jurnalistul dizident. Mai, mai , mai! Nu au mai fost de mult ion lumina reflectoarelor si aveau nevoie sa se dea in spectacol. Rusinos!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger