AcasăNewsAvocatul lui Ion Stan, catre jurnalisti: Vreti sange? O sa aveti sange...

Avocatul lui Ion Stan, catre jurnalisti: Vreti sange? O sa aveti sange suficient!

(foto: captura realitatea)

Ion Stan s-a prezentat, joi, la sedinta Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, intrunita pentru a raspunde solicitarii cererii DNA de ridicare a imunitatii deputatului PSD. Stan a venit insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu.

(foto: captura realitatea)

Daca Stan a evitat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, nu acelasi lucru il putem spune si despre avocatul lui, Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne in Guvernul Petre Roman, care li s-a adresat jurnalistilor: „Vreti sange? O sa aveti sange suficient!”.

Deputatul PSD si Viorel Ursu au intrat in sala de sedinte a Comisiei, unde presa nu a avut acces, lucrarile si deliberarera facandu-se cu usile inchise. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a sesizat Comisia juridica in legatura cu cererea Ministerului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Ion Stan, stabilind ca aceasta are termen pana pe 1 decembrie sa elaboreze raportul.

Ministrul Justitiei a transmis, marti, presedintelui Camerei Deputatilor solicitarea DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de doua infractiuni de trafic de influenta.

author avatar
Alina Costache
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger