AcasăNewsAvocatul familiei Luizei acuză: Mă simt urmărit, supravegheat, interceptat

Avocatul familiei Luizei acuză: Mă simt urmărit, supravegheat, interceptat

După ce în primă fază s-a arătat vădit nemulțumit de faptul că procurorii DIICOT nu l-au anunțat despre faptul că soția și copiii lui Gheorghe Dincă, suspectul în cazul dramei de la Caracal, aveau să fie chemați la audieri joi la prânz, Tonel Pop a mai făcut o declarație cu iz sonor.

„Mă simt urmărit, supravegheat, interceptat”, a susținut avocatul familiei Melencu, din fața sediului central al DIICOT-ului, înainte de a menționa că are în plan să înainteze, în această privință, o cerere către Consiliul Superior al Magistraturii.

180 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu v-au anuntat pentru ca nea anchetatorul sef – de la Centru? Rusine Centrule!- a vrut sa va vada alergand intre camerele de ancheta. Pe hol ati vazut toata familia Dinca, mama, fiica, doi baieti. Era cumva si cumnata? Femeia aceea cu trup de luptator KO si coc. Din cate stiu eu rudele raman afara nu intra nici la DIICOT nici la DNA daca nu sunt citate.Dansa a mers in DIICOT direct la Informatii cu CIul ei si apoi al Dnei Dinca. Cand am vazut-o am crezut ca este unul dintre baieti.Profilul ei m-a socat apoi.Fara coc si cu o haina rosie seamana cu ,,femeia in rosu,, din inregistrarea cu Luiza. Sa nu va mirati daca maine intreband daca au gasit-o pe femeia in rosu vor spune ca da si ca au si interogat-o Na, sic!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger